Gerimax Instant Energy - 400 ml

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Gerimax
Varenummer: 1023

Gerimax Instant Energy er en hurtig og direkte energi-opladning, der gør det lettere at klare pressede situationer med øget stress og ekstra store krav til krop og hjerne

Med Gerimax Instant Energy får du en kick-start, fordi du mærker effekten meget hurtigt - og den holder i lang tid.

Gerimax Instant Energy indeholder en effektiv kombination af Ginseng, Guarana og Druesukker. Det er naturens egne energikilder, der virker i løbet af kort tid efter indtagelsen.

Ginseng er den styrkende og energigivende helseplante, som har været kendt i Østen i mere end 4000 år. I Gerimax Instant Energy er anvendt den veldokumenterede GGE ekstrakt, der har en særlig effektiv sammensætning af aktive ginsenosider fra de fineste koreanske og kinesiske ginseng-rødder.

Guarana kommer fra Amazonas tropiske regnskove i Sydamerika. Her vokser guarana planten vildt, og frøene fra dens små røde bær anvendes traditionelt af den indfødte befolkning som et stimulerende middel, der mindsker træthed. Guarana indeholder koffein.

Dosering og anvendelse:

Op til 30 ml. 3 gange i døgnet.

Det anbefales ikke at tage mere end den daglige dosering på grund af indholdet af guarana. Guarana indeholder koffein og 30 ml. Gerimax Instant Energy indeholder 1000 mg guarana, der svarer til 100 mg. koffein. Da der er fastsat en øvre grænse for indtaget af koffein, betyder det, at den anbefalede dosis på max. 3 x 30 mg Gerimax Instant Energy i døgnet skal overholdes. 

OBS!

Alkohol: Max 1,1% vol. 


Indhold:
400 ml.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker GERIMAX® Instant Energy?
Indholdet af Ginseng, guarana og druesukker er en kombination, idet ingredienserne virker i tre tempi: Først druesukker, herefter guarana og til sidst ginseng, som til gengæld har en længere virketid. Du får således både en hurtig og en længerevarende effekt med GERIMAX® Instant Energy.

Hvad sker der, hvis jeg kommer til at tage for meget GERIMAX® Instant Energy?
Indholdet af koffein betyder, at du kan blive rastløs og få svært ved at falde i søvn samt få kvalme, hjertebanken, hovedpine og muskelrystelser. Kontakt altid lægen, hvis du får symptomer på overdosering.

Er GERIMAX® Instant Energy et doping produkt?
Nej, slet ikke. Tidligere var koffein på dopinglisten, men det er ikke længere tilfældet. Derfor kan GERIMAX® Instant Energy godt bruges af eliteidrætsudøvere - også under konkurrencer.

Må børn under 15 år bruge GERIMAX® Instant Energy?
Nej.

Må gravide eller ammende kvinder bruge GERIMAX® Instant Energy?
Nej.

Må mennesker med diabetes bruge GERIMAX® Instant Energy?
Nej. Produktet indeholder 4 gram sukker.

Må jeg bruge GERIMAX® Instant Energy, hvis jeg har forhøjet blodtryk?
Nej.

Kan jeg bruge GERIMAX® Instant Energy sammen med blodfortyndende medicin?
Du skal snakke med din læge, før du begynder at tage Gerimax Instant Energy, hvis du tager blodfortydende medicin.  

Hvor lang tid kan GERIMAX®holde sig efter åbning?
Op til 2 måneder i køleskab. Som de fleste flydende produkter holder GERIMAX®Instant Energy sig bedst i køleskab efter åbning, men kan sagtens opbevares ved stuetemperatur i perioder.

Kan jeg bruge GERIMAX®Instant Energy sammen med andre GERIMAX® produkter?
Ja, GERIMAX® Instant Energy kan med fordel anvendes sammen med de øvrige GERIMAX® produkter. GERIMAX®Instant Energy er et hurtigtvirkende energi-kick, som giver dig et fysisk og psykisk overskud inden for kort tid.
Hvis du vil opnå en længerevarende virkning, så skal du supplere med Blå GERIMAX®, der er dit daglige energitilskud, som foruden ginseng indeholder vitaminer og mineraler. Er du over 50 år, kan du vælge Grøn GERIMAX® 50+. Endelig er der Rød GERIMAX®, som er ren, koncentreret ginsing. Den tager du, hvis du i perioder står over for opgaver, der kræver noget ekstra. Rød Gerimax er en energikur, der fås både som tabletter og som flydende tonikum. 

30 ml indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Dextrose

4

g

-

Guarana ekstrakt (pallinia cupana KUNTH ex H.B.K)

1

g

-

Indeholder flg. mængde naturlig koffein

100

mg

-

Rosenrod ekstrakt (rhodiola rosea L.)

200

mg

-

Fra flg. ca. mængde rod

4

g

-

GGE ginseng ekstrakt (panax ginseng C.A. Meyer)

30

mg

-

*RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn fra 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Aqua, Sukrose, Dextrose, Lakridsekstrakt, Guaranaekstrakt, Rosenrodekstrakt, Aroma, Brændt sukkersirup, Konserveringsmiddel (kaliumsorbat), Ginsengekstrakt, Surhedsregulerende middel (E507), Sødestof (sukralose)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.