Natulax - 360 gr

1
Se alle produkter fra Mezina
Varenummer: 33589

Natulax fra Mezina indeholder cikorieinulin, som bidrager til en normal mave- og tarm

Det er vigtigt for vores generelle velbefindende, at tarmen og fordøjelsen er i orden. Tarmsystemet påvirkes både af kost men også, hvis den ikke snakker godt sammen med hjernen. En påvirket fordøjelse kan føre til trælse gener og ubehag i kroppen. Det er ikke altid nok at spise sundt og dyrke motion for at opretholde en normal fordøjelse - her kan Natulax være en hjælpende hånd!

Natulax er et kosttilskud i pulverform, som kan afhjælpe træg og hård mave, mens balancen i tarmsystemet genoprettes. Tit og ofte har især ældre mennesker samt gravide brug for at få afhjulpet træg mave, men du kan fordelagtigt bruge produktet, hvis du oplever en periode med forstyrrelser i fordøjelsen og tarmsystemet. 

Virkningen af Natulax

Natulax supplerer din krop med godartede bakteriearter, der hjælper med at holde dit tarmsystem i balance ved at modvirke de bakterier, der ikke er så hensigtsmæssige for kroppen. Det er det helt naturligt stof Cikorieinulin, der understøtter dannelsen af godartede bakterier i tarmen. Stoffet øger mængden af bifidobakterier i din tyktarm, som virker stimulerende på peristaltikken. På denne måde sættes der skub i tarmsystemet, og afføringen bliver hyppigere. 

Dosering og anvendelse

Den anbefalede dosering til voksne er: 12 gram (cirka en spiseskefuld)

Natulax har en let sødlig smag, som gør det behageligt at tage. Du kan derfor sagtens blandet det med andre førevarer! Prøv det over din yoghurt, grød eller anden morgenmad. Ellers kan du også bare omrøre pulveret i et glas vand. 

OBS:  Ved indtagelse af fiber kan der i starten forekomme en større tendens til udvikling af "tarmluft".


Indhold:
360 gram

Indhold: 360 gram

Indhold pr. daglig dosis:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Inulin

12

g

-

Ingredienser:

Naturlig sikori-inulin (Chicorium intybus L)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Mezina
Varenummer: 33589

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.