Biosym OmniQ10 Energy 100 mg - 120 kap

Biosym OmniQ10 Energy 120 vegetabilske kapsler
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 33454

Biosym OmniQ10 Energy bidrager til energistofskiftet og mindsker træthed og udmattelse

Q10 forekommer naturligt i kroppen, da kroppen selv kan danne Q10. Dog aftager denne evne med alderen, hvilket muligvis er en medvirkende faktor i selve aldringsprocessen, ligesom visse sygdomme reducerer evnen til at producere Q10. Det vurderes, at kroppens indhold af Q10 topper midt i 20’erne - herefter falder indholdet med stigende alder.

I hver enkelt af alle kroppens celler er der små kraftværker, de såkaldte mitokondrier. Det er her, vi danner energi ud fra næringsstofferne i vores kost - det vil sige proteiner, kulhydrater og fedtstoffer. Energien er dog først brugbar for kroppen, når den, ved hjælp af Q10, er blevet overført til molekylet, ATP, som er cellernes brændstof, og således nødvendig for alle kroppens funktioner. Tilstedeværelsen af Q10 er dermed en forudsætning for, at kroppen kan udnytte energien fra vores kost.

OmniQ10 Energy fra Biosym indeholder, ud over 100 mg coenzym Q10 pr. kapsel, C-vitamin som understøtter effekten af Q10 og desuden bidrager til et normalt energistofskifte, mindsker træthed og udmattelse samt reducerer oxidativt stress.

Dosering

Voksne og børn fra 11 år: 1 kapsel dagligt.


Indhold: 120 kapsler.

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Coenzym Q10

100

mg

-

Vitamin C

44

mg

55%

Emulgator (Solsikkelecithin, acaciegummi)

150

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Coenzym Q10 (ubidecarenon), Vitamin C, Solsikkelecithin, Hydropropylmethylcellulose (kapsel), Jernoxid (naturlig farve kapsel)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Friendly Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?