Udo's DHA Oil Blend - 250 ml

Udo's DHA Oil Blend - 250 ml
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Udo's Choice
Varenummer: 2162

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

En helt ny olieblanding Udo’s Choice DHA Oil Blend
Udo’s nye DHA Oil Blend er det endegyldige kosttilskud af essentielle Omega 3 og 6 fedtsyrer.

En 100 % vegetabilsk blanding af nænsomt mekanisk pressede olier fra plantefrø, samt DHA udvundet af uraffineret olie fra mikroalgen Schizochytrium sp. (alger tilhører planteriget). Algen er helt fri for fiskesmag og er ikke forbundet med global overfiskning.

Mere GLA
Hver spiseske af Udo’s DHA Oil Blend indeholder 100 mg DHA. Udo’s DHA Oil Blend udspringer af den evige diskussion, som for mange år siden blev igangsat af fiskeindustrien vedrørende omdannelsen af den essentielle fedtsyre Omega 3 fra planter (Alfa Linolensyre, ALA) til derivaterne EPA/DHA. Specifikt gående på om konverteringen finder sted og i givet fald i hvilket omfang. Ifølge Udo Erasmus’ research samt andre videnskabelige studier og research, er der ingen tvivl om, at de allerfleste mennesker er i stand til at omsætte Omega 3 til EPA/DHA.

Omdannelse/omsætning af den essentielle fedtsyre ALA Omega 3 fedtsyre
Når vi lancerer vores nye Udo’s Choice ® DHA Oil Blend, er det ikke for at kaste tvivl på olier fra frø, især hørfrøolie, som værende yderst gode og helt tilstrækkelige kilder til Omega 3. Ikke desto mindre kan omdannelsesniveauet/omsætningen variere alt afhængig af den generelle sundhedsmæssige tilstand hos det enkelte menneske, dets køn og alder. Studier har vist at kvinder generelt omdanner bedre end mænd. Dertil kommer generne som også spiller en vigtig rolle. Nogle mennesker har ’hurtige’ gener andre lidt mindre hurtige. En anden vigtig faktor er selve kroppens indhold af Omega 3.
Ifølge Udo Erasmus skal vi have en rigtig god base af de essentielle fedtsyrer i kroppen for at få fuld fordel af dem. Disse faktorer kan til en vis grad påvirke individets udnyttelse af plante baserede Omega 3 olier, når vi tager omdannelsen i betragtning.
Ved indtagelse af EPA/DHA fra fisk er omdannelse ikke et spørgsmål, idet fisken ved dens indtag af planteføde i havet allerede har gjort arbejdet for os.

 

10 ml. (2 tsk) indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Omega-3 fedtsyrer 3,3 g -
Omega-6 fedtsyrer 2 g -
- Heraf GLA 26,7 mg -
- Heraf EPA 2 mg -
- Heraf DHA 80 mg -
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Hørfrøolie, Solsikkeolie, Sesamolie, Kæmpenatlysolie, Olie med højt indhold af DHA fremstillet af mikroalgen Schizochytrium sp, Kokosolie, risklidolie, Emulgator (sojalecithin), rosmarinaroma, antioxidanter (tocopherolrig ekstrakt, ascorbinsyreestere af fedtsyrer), havreklidolie

Allergener:

Sesamolie, Sojalecithin, Havre

Oprindelsesland: Canada
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.