Udo's Choice

Læs mere om produkterne fra Udo´s Choice

11 Produkt(er)

Udo's Choice - produkter lavet med sundhed i tankerne

Udo's tror på, at ved at uddybe vores forståelse af, hvordan menneskets biologi fungerer og derefter give kroppen de værktøjer, den har brug for til at yde optimalt, kan vi nå vores fulde potentiale i sind, krop og ånd.

Derfor yder Udo's også den ekstra indsats, der skal til for at skabe Udo's Choice-produktlinjen, "fordi sundhed betyder noget - og du betyder noget".

Med 35+ års dedikation har Udo's sat nye industristandarder inden for sundhed med innovation og banebrydende arbejde med fedt og olier. Udo's Choice har bl.a. en aldersspecifik probiotisk linje og tilføjer uraffineret plante -baseret DHA omega-3 til vores olier.

Udo’s Oil™ Omega 3-6-9 Klassiker - blandt de mest solgte økologiske blandingsolier i Europa.

Udo’s Oil™ er en klassiker i Danmark side 1996. Udo’s Oil™ indeholder mekanisk koldpressede olier fra hele 7 typer økologiske plante kilder, bestående af hørfrø, solsikke, sesam, kokosolie, kæmpenatlysolie, risklid og havreklid olie. 

Udo’s Oil™ indeholder 44% OMEGA-3-FEDTSYRER alfa linolensyre (ALA) i balance med omega 3 og omega 6. Alfa linolensyre (ALA) bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 2g ALA. 

Frøene i Udo’s Oil™ er mekanisk koldpressede uden at være udsat for ilt og lys. Olien er produceret i et iltfrit miljø og påfyldt nitrogen skyllede, mørke glasflasker. På den måde sikres oliens holdbarhed.

Udo's Choice® Mælkesyrebakterier - venlige tarmbakterier

I menneskets fordøjelseskanal lever der gennemsnitligt ca.hundrede tusinde milliarder! bakterier fordelt på over 400 arter. De gode og de usunde bakterier lever i en skrøbelig balance, hvor de hele tiden konkurrerer om at vedhæfte sig tarmen og blive der. Afhængig af moderens sundhedstilstand kommer de fleste mennesker til verden med en sund fordøjelseskanal.

Når Udo's Choice® Mælkesyrebakterier, som anbefalet, indtages sammen med et måltid, vil mikroorganismerne have fuld styrke idet de når fordøjelseskanalen.

De fleste Udo's Choice® Mælkesyrebakterier er på kapselform, med undtagelse af Super Infant som er i pulverform. I kapselform er mælkesyrebakterier bedst beskyttet mod fugt.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.