Livets olie, Oil of life kapsler - 120 kap

Liverts olie, Oil of life standard kapsler med økologiske ingredienser 120 kapsler - med24
Se alle produkter fra Livets olie
Varenummer: 34257

Livets Olie - Oil of Life standard som kosttilskud i smarte kapsler

Danske kostvejledere har kåret Livets Olie til verdens bedst produceret planteolie indeholdende de essientielle fedtsyrer omega-3 og omega-6 samt GLA. Olien er uraffineret og økologisk. Her får du Oil of Life Standardvariant indeholdt i kapsler, så de er lette at dosere og indtage. 

Livets Olie er produceret under særlige kolde temperaturer og lavt pres, hvilket gør at alle aktive plantestoffer er intakte. Herefter aftappes olien under farmaceutisk kontrol i Danmark. Herved produceres det bedst mulige produkt af høj kvalitet. 

Indhold og egenskaber

Livets Olie er en blandingsolie lavet på hørfrø og kæmpenatlysblomst. På baggrund af dette indeholder den de essentielle fedtsyrer (EFA), som ikke kan dannes i kroppen og derfor må indtages gennem kosten. Livets Olie er en god supplering til din daglige spise, og indeholder en afbalanceret mængde af fedtsyrerne Omega 3-6- og 9 samt GLA. 

Det plantebaserede produkt er indeholdt i vegetabilske kapsler, så også veganere og vegetarer kan få gavn af tilskuddet. En variant indeholdende 60 kapsler kan også købes lige her

Dosering

Den anbefalede dosering er 1-3 kapsler, 1-3 gange om dagen efter behov. 

Livets Olie Standard er bedst i test

Seks af de mest solgte olier på det danske marked er testet på 2 uafhængige labatorier i henholdsvis England og Skotland på foranledning af Danske Kostvejledere. 

Den første test havde til hensigt at afsløre om der var industrielle behandling (raffinering) i olien. Blandt andet kigges der efter NaOH (kautisk soda), som er et giftigt stof. Kun 2 olier blev testet helt frie for reststoffer, altså rene naturlige olier. Heriblandt var Livets Olie.

Den anden test havde til hensigt at afsløre oliernes forharskning ved at måle henholdsvis den peroxidine og anisidine værdi. EU standard for forharskning for olie/fedtsyrerprodukter til konsumbrug skal være under 10.

Livets Olie som var den olie med mindst forharskning og med den laveste oxydering havde en værdi på 0,6.

Indhold: 120 kapsler

15 ml indeholder:
Energi 3853 kJ / 935 kcal
Fedt 100 g
- heraf mættede fedtsyrer 8,0 g
Kulhydrater 0
- heraf sukkerarter 0
Kostfibre 0
Protein 0
Salt 0
Ingredienser:

Hørfrøolie*, Kæmpenatlysolie*, Kapsel:, Hypromellose

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
EU økologimærke Ø-mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.