Møllers Tran fiskeolie - med citrus omega 3 - 250 ml

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Møllers Tran
Varenummer: 13267

MØLLERS TRAN - god fiskeolie - naturens egen kilde til omega-3 fedtsyrer

Mølles Tran er den klassiske flydende fiskeolie, som er udviklet gennem mange generationer og som stadig er meget populær pga. den høje kvalitet og den gode smag.

Möllers Tran fremstilles af kvalitetslever fra torsk med en metode, som blev udviklet af apoteker Peter Möller. Torskelevertran er naturens egen kilde til omega-3 fedtsyrer og vitaminerne A og D.

Tocopherolrig ekstrakt er tilsat som antioxidant for at beskytte de umættede fedtsyrer. Herudover er fiskeolien tilsat citrus hvilket gør den behagelig at indtage. Prøv den iskold fra køleskabet, så vil du med garanti få en god smagsoplevelse.

Hele 25 % af fedtsyrerne i Möllers Tran er omega-3 fedtsyrer svarende til 1100 mg.

Møllers Tran er fremstillet af kvalitetslever fra torsk og gennemgår en sterng kvalitetskontrol i alle produktionstrin før den tappes på flaske.
Unik sammensætning af naturlig omega-3 fra fisk og vitamin A,D og E. Omega-3 fedtsyrer har en dokumenteret positiv virkning på hjerte og kredsløb. Vitamin A har betydning for flere af kroppens funktion bl.a. bidrager det til en normal funktion af syn og immunforsvar. Vitamin D bidrager til en normal funktion af dit immunforsvar samt øger optagelsen og udnyttelsen af kalk og fosfor.

Dosering: Anbefalet Daglig dosis: Børn og voksne: 5 ml Skal opbevares køligt efter åbningen og er holdbar max 3 mdr. efter åbningen.

5 ml. indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Tran

4600

mg

-

Omega-3 fedtsyrer total

1200

mg

-

- DHA

600

mg

-

- EPA

400

mg

-

Vitamin A

250

µg

31%

Vitamin D

10

µg

200%

Vitamin E

3

mg

25%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne samt børn fra 11 år og derover.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Tran (torskelever), Naturlig aroma (citron), DL-α-tocopherylacetat, Retinylpalmitat, Cholecalciferol (D3-vitamin), Antioxidant (tocopherolrig ekstrakt)

Allergener:

Fisk

Oprindelsesland: Norge
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.