Møllers Tran
TILFREDSHEDSGARANTI!
100% tilfreds med smagen på Møllers Tran eller pengene tilbage.
Møllers Tran er et af Norges ældste mærker, grundlagt af apoteker Peter Möller i 1854. Møllers Tran Fiskeolie med Omega-3 er udviklet med afsæt i hans brændende interesse i at forbedre folks sundhed gennem korrekt ernæring. Den dag i dag er det fortsat virksomhedens: "Møllers vil bidrage til en bedre folkesundhed gennem høj kvalitet omega-3".
Læs mere om Møllers Tran Fiskeolie
Mere om Møllers Tran Fiskeolie med omega 3
Møllers trans popularitet skal findes i fiskeoliens kvalitet. Mange ved ikke, at der er stor forskel på forskellige omega-3 produkter, men for at opnå de ønskede effekter gælder kun god kvalitet. Hos Møller beslutter dygtige ernæringseksperter, hvordan indholdet af produkterne skal tilpasses til forskellige situationer og behov.
Møllers Tran Omega 3 i flydende form og med citrussmag er god til både børn og voksne. Den friske citrussamg gør den let at indtage og den flydende for gør at Møllers Tran Fiskolie kan spises både for sig selv eller på morgenmaden, i smoothien eller lignende.
Hos Møller har man samtidig med udviklingen af Møllers Tran Fiskeolie udarbejdet 3 huskeregler
1) 1 gram omega-3 om dagen
Et gram omega-3 bør indtages dagligt for at opnå en virkelig god sundhedsmæssig effekt.
2) Korrekt type omega-3
Omega-3 er et kollektivt udtryk for en gruppe forskellige fedtsyrer. Nogle af disse fedtsyrer har vist sig at have positive helbredseffekter. Derforbør man vælge produkter, der giver dig de omega-3 typer, der faktisk har en dokumenteret effekt, nemlig DHA og EPA.
3) Naturlig form
Selv om omega-3 er fundet i naturen, er det muligt at producere omega-3 i en kunstig eller syntetisk form kaldet ethylester. Vi anbefaler, at du leder efter produkter, der har omega-3 i den form, der findes i naturen triglycerider eller phospholipider.
Mængden af omega-3 er afgørende for effekten, men der kan være store forskelle i omega-3 indhold i forskellige omega-3 produkter. Nogle kilder til omega-3 indeholder naturligt mere omega-3 end andre.