Møllers Tran

Læs mere om Möller’s lige her:

9 Produkt(er)

Möller’s - Mærk havet

Möller’s giver lidt ekstra til din hverdag – ligesom, når du mærker glæden ved et havdyb. Det har de gjort siden 1854 med deres velkendte omega-3-tilskud til dig og familien. Med Möller’s kan du vælge den velkendte tran, omega-3 eller en kombination med omega-3 og vitaminer, så du kan finde det tilskud, der passer præcis til dit og din families behov.

Möller’s er tilskud af høj kvalitet, tilpasset både børn og voksne. De har udviklet forskellige formater som olie, kapsler og geléfisk for at imødekomme præcis dine personlige præferencer. Så hvis du søger flydende omega-3, trankapsler, et kombineret omega-3 og multivitamin-tilskud, et vegansk omega-3-tilskud eller omega-3 geléfisk, som gør det nemmere for de mindste også at være med, vil du finde det i sortimentet hos Möller’s. Med gode daglige vaner, der passer til netop dine behov, kan du passe godt på dig selv og dine kære hele livet igennem.

De vitale omega-3-fedtsyrer

Möller’s er din naturlige omega-3-kilde fra havet, og har betydning for både hjerne, hjerte og syn. Omega-3-fedtsyrerne DHA (docosahexaensyre) og EPA (eicosapentaensyre) hjælper til normal hjertefunktion ved et dagligt indtag på 250 mg DHA og EPA. DHA bidrager desuden til at vedligeholde en normal hjerne- og synsfunktion ved et dagligt indtag på 250 mg DHA. Möller’s indeholder også vitamin D, som bidrager til immunforsvarets normale funktion.

Tilskuddet til dig, der ikke går på kompromis

Möller’s er omega-3-tilskuddet til dig, der ikke vil gå på kompromis. Det er din troværdige hjælper i hverdagen, så du opnår mere omega-3. Netop fordi din sundhed handler lige så meget om livskvalitet og drømmen om det gode liv, som det handler om fysisk sundhed, skal det være nemt at få de kosttilskud, man søger.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.