Berthelsen Kalk Balance - 180 tab.

Berthelsen Kalk Balance - 180 tab.
233,00 -10%
Vejl. pris 259,00
(4) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Berthelsen (DFI)
Varenummer: 340
Ofte købt sammen
Berthelsen Kalk Balance - 180 tab.
Berthelsen Vegetabilsk B-Complex - 120 tabl.
Berthelsen Senior 65+ - 60 stk.
Pris i alt
128,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Berthelsen Kalk Balance+ - 180 tabletter - vegansk

Berthelsen KalkBalance+ - Nu med knoglemineralet Aquamin, som indeholder bioaktivt og letoptageligt calcium, magnesium samt 72 spormineraler. KalkBalance+ er en optimal kombination til dine knogler. Indeholder både calcium, magnesium, vitamin D3 og vitamin K2. Calcium hjælper til at begrænse tabet af knoglemineral hos kvinder i den postmenopausale alder. Lav knoglemineraltæthed er en risikofaktor i forhold til knoglebrug som følge af osteoporose hos især kvinder over 50 år og derover. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på mindst 1 200 mg calcium fra alle kilder.

Calcium og magnesium balancen er optimeret og er derfor tilsat i forholdet 2:1. Herudover er vitamin D3 og vitamin K2 tilsat for at sikre optimal optagelse af både calcium og magnesium. Kalktilskud er vigtigt for især efter 30 års alderen, da vi alle begynder at afkalke allerede efter de fyldte 30 år. Kvinder har mistet ca. 75% af deres knoglemasse, når de bliver 75 år.

Kalktilskud er også vigtigt for mænd, da mænd faktisk også afkalker. Kvinder har dog stadig større behov for et ekstra kalktilskud end mænd, da kvinder gennem livet opnår en ca. 25% lavere maksimal knoglemasse end mænd. Dette skyldes, at kvinder mister meget knoglemasse ved menopausen p.g.a. det lavere østrogenniveau. Kvinder lever samtidig længere end mænd, og når derfor et større tab af knoglemasse i det ekstra leveår.

Berthelsen KalkBalance plus holder kroppens kalk niveau i balance med en optimal kombination af calcium, magnesium, vit. D3 og vit. K2. Denne kombination af letoptageligt calsium og magnesium tilsat vit. D3 og vit. K2 bidrager til, at kalken ikke aflejres i blodårerne, men derimod i knoglerne.

Dosering:
Dagsdosis er 3 tabletter

Kalk bidrager bl.a. til at vedligeholde normale knogler, tænder, muskler samt fordøjelsessystem, og bidrager samtidig til at blodet størkner normalt.

Magnesium bidrager til normal funktion af knogler, tænder, muskler, nervesystem, psyke, celledeling, energistofskifte, elektrolytbalance og modvirker samtidig træthed og udmattelse.

D-vitamin bidrager bl.a. til normal optagelse af kalk og fosfor, til at vedligeholde et normalt calcium-niveau i blodet, til vedligeholdelse af normale knogler, tænder, muskelfunktioner, immunsystem og celledeling.

K2-vitamin bidrager til normal funktion af knogler ved at aktivere proteinet osteocalcin. Det er derfor vigtigt at opretholde et stabilt K2-vitamin niveauet i blodet.

3 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Aquamin kalk 600 mg 75%
Magnesium 300 mg 80%
Vitamin K2 45 µg 60%
Vitamin D3 30 µg 600%
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Aquamin® kalk, Magnesiumcarbonat, Magnesiumoxid, Fyldemidler (maltodextrin, mikrokrystallinsk cellulose), Overfladebehandlingsmidler (natrium carboxymethylcellulose, siliciumoxid, stearinsyre, vegetabilsk magnesiumsalte af fedtsyrer, menaquion MK7), Plantebaseret vitamin D3

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Frida - 03-02-2018
Endelig nogen, der har forstået, at der skal vitamin K til sammen med calcium og magnesium. Uundværligt produkt for min gamle mor, der desværre brækkede benet sidste år og derfor havde brug for hjælp til at hele ordentligt. Og med Berthelsen ved man, at man får fin kvalitet for pengene.
Af Heidi Vestergaard - 06-11-2017
De giver mig et boost ift stofskiftet :0)
Af Jens - 01-12-2011
Særdeles god og billigere end andre alternativer. Kan fint anvendes sammen med andre Berthelsen produkter.
Af sine - 06-08-2010
Rigtig godt produkt, som også er billigt. Jeg tager det sammen med andre vitaminer for at forhindre soleksem, og indtil videre har det virket rigtig godt som forebyggende middel. Man skal starte med at tage det et par måneder før det bliver sommer. Jeg tager det dog hele året rundt, da det er godt at få kalk. Pillerne er et godt supplement hvis man ikke får kalk nok fra fødevarer.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.