Berthelsen Jern + C - 90 stk.

Berthelsen Jern + C vitamin indeholder 90 tabletter
122,00 -10%
Vejl. pris 135,00
(1) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Berthelsen (DFI)
Varenummer: 343
Ofte købt sammen
Berthelsen Jern + C - 90 stk.
Berthelsen Vegetabilsk B-Complex - 120 tabl.
Berthelsen Zink 20 mg - 120 stk.
Pris i alt
122,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Berthelsen Jern + C - 90 stk. - vegansk

Berthelsen Naturlig Jern er en depottablet med tilsat syreneutralt C-vitamin, som øger jernoptagelsen.

Berthelsen Jern + C med hele 27 mg jern og 90 mg syreneutralt C-vitamin pr. tablet. Vegetabilsk kosttilskud, som er skånsomt mod maven.

Jern hjælper til dannelsen af røde blodlegemer og hæmoglobin. Sørger for normalt ilttransport i kroppen og sikrer et normaltfungerende immunsystem, samt reducerer træthed og udmattelse. Endelig spiller jern en rolle i celledelingsprocessen og sikrer en normal funktion af kroppens kognitive funktioner.

Jern under graviditet:
Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man tager jerntilskud under graviditeten allerede fra uge 10. Man anbefaler 40 - 50 mg ferrojern fra 10. graviditetsuge og resten af graviditeten. Såfremt den gravide lider meget af kvalme, kan man evt. vente med at starte jerntilskud til senest 18. graviditetsuge.

Behovet for jern er øget hos børn og teenagere, fordi de vokser og hos gravide, fordi de også forsyner fosteret med jern, og hos personer, der har mistet blod, som f.eks kvinder i den fødedygtige alder. Symptomer på jernmangel er bla. træthed.

C-vitamin øger optagelse af jern - derfor har vi tilsat 90 mg syreneutralt C-vitamin pr. tablet. Berthelsen Jern +C indeholder ikke blod fra dyr, som i hemjern-produkter, men derimod organisk bundet og letoptageligt ferrofumerat samt syre-neutralt C-vitamin i form af natriumascorbat.  Se mere om C-vitamins mange funktioner unde C-500 m/hyben.

Jerntilskuddet tages separat og mellem måltiderne, hvor absorptionen er bedst.

Mineralet jern:

    modvirker jernmangel
    er gavnlig ved menstration
    anbefales ved graviditet

Anbefalet daglig dosis:
1 tablet.

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Vitamin C 90 mg 113%
Jern 27 mg 193%
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Natriumascorbat, Ferrofumerat, Fyldemidler (maltodextrin, mikrokrystallinsk cellulose), Overfladebehandlinsmidler (siliciumoxid, stearinsyre, magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), Farvestof (jernoxid, titandioxid)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Tina Degn Christiansen - 04-06-2015
Berthelsen Jern + C er det bedste jern produkt jeg har prøvet. Jeg har prøvet en del forskellige jern produkter igennem tiden, da jeg har svært ved at optage jern pga. en gastric bypass operation. Dette produkt er det første produkt i pilleform, som jeg har kunne optage hurtigt og effektivt, og hvor jeg ikke får ondt i maven eller får problemer med hård mave. Berthelsen Jern + C skal som alt andet jern tages 45 min. før man indtager andet og selvfølgelig uden mælkeprodukter, men så har min oplevelse også været at jern tallet og blodprocenten er steget super hurtigt, og energien er vendt tilbage :)

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.