Floradix Salus Magnesium - 250ml

Floradix Salus Magnesium - 250ml
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Salus & Mezina
Varenummer: 6531
Floradix Magnesium er et naturligt, velsmagende magnesiumtilskud baseret på ekstrakter fra blomster, frugter og bær. Er du på udkig efter et magnesiumtilskud, er det vigtigt, at det optages godt - ellers kommer det ikke til at gøre særlig stor gavn i din krop.

Floradix Magnesium er flydende, og alene af den grund er det hurtigere tilgængeligt for kroppen end tabletter, der først skal opløses nede i maven. Desuden indeholder produktet en kombination af magnesiumgluconat og magnesiumhydrogencitrat som er to letoptagelige og organisk bundne magnesiumkilder.

Floradix Magnesium - Naturlig og mild
Floradix Magnesium er fremstillet med et minimum af forarbejdning. Urterne er udtrukket med vand, der er kun anvendt pasteurisering som konservering, så det indeholder ikke alkohol eller andre konserveringsmidler, og hovedparten af planterne er økologisk dyrkede. Produktet er også egnet til vegetarer. Produktet er med andre ord fremstillet så tæt på naturen som muligt.

Floradix Magnesium indeholder:
Organisk bundet magnesium i form af magnesiumglukonat og hydrogencitrat i en base af frugtjuice-koncentrat (37%):
Ananas, pære, mango, abrikos, druer, ekstrakt af Johannesbrødfrugt (Cetaonia siliqua (L.)), æble, citron og vandigt urteekstrakt (34%) fra: kamilleblomst (Matricaria recutita (L.)), fennikel (Foeniculum vulgarum (Mill.)), appelsinskal (Citrus aurantium (L.)), gulerødder (Daucus carota (L.)), spinat (Spinacia oleracea (L.)), honning.

Fri for gluten, farvestoffer, konserveringsmidler og kunstige sødestoffer.

Dosering af Floradix Magnesium:
Børn (1-10 år): 10 ml. daglig
Voksne samt børn fra 11 år: 20 ml. daglig før et måltid.

Vigtige områder hvor magnesium har betydning for din krop
  • For nerverne
  • For musklerne
  • For knogler og tænder Ved produktion af energi
Magnesium er et essentielt næringsstof og indgår i over 300 forskellige enzymer i kroppen. Desuden indgår mineralet i de processer, der frigør energi fra vores føde, og ikke mindst spiller det en vigtig rolle for mineralstofskiftet, hvorfor man også finder over halvdelen af kroppens magnesium i knoglerne.
Hvad magnesium gør

Magnesium er ifølge alle autoriteter essentielt for nervetransmissionen og bl.a. derfor også for den korrekte funktion af muskulaturen. Der findes ikke gode metoder til at fastslå magnesiumstatus, fordi kroppen holder blodets niveau inden for meget snævre rammer. Mange har erfaret, at nattekramper i læggene afhjælpes, når man tager magnesiumtilskud, så det er jo ret simpelt at afprøve om der er en effekt, hvis man døjer med dette problem.

Magnesium og knoglerne
Magnesium har i mange år været ”lillebror” i forhold til calcium og D-vitamin, når det drejer sig om vedligeholdelse af knogler. Ufortjent, viser det sig nu, hvor den Europæiske Fødevaresikkerheds Autoritet (EFSA) har gennemgået dokumentationen for magnesiums betydning for at vedligeholde en lang række fysiologiske processer i kroppen.
Hvad EFSA siger

Efter en grundig gennemgang af de foreliggende vidnesbyrd konkluderer EFSA blandt andet, at selv om magnesium ikke direkte indbygges i knoglevævet som calcium, er lavt magnesiumindtag ikke fordelagtigt for knoglevævet og kan forstyrre calcium- og D-vitaminstofskiftet. Så ifølge EFSA bidrager magnesium til vedligeholdelse af normale knogler.

EFSA har også gennemgået dokumentationen for magnesiums betydning for at vedligeholde en lang række fysiologiske processer i kroppen. Konklusionen er, at magnesium er vigtigt for nervetransmissionen og muskelfunktionen – herunder hjertemuskelen.

Får vi nok?
Det er muligt at få dækket behovet via en alsidig kost med rigelig grønne bladgrønsager, bælgfrugter og fuldkorn. Imidlertid viser det sig, ifølge en undersøgelse af danskernes kostvaner fra 2010, at en hel del indtager mindre, end hvad man anbefaler fra Nordiske ernæringsforskeres side. 35% af kvinderne indtager mindre end de 280 mg der anbefales, og omkring 45% af mændene får mindre end de 350 mg der anbefales hver dag. Så mellem 4 og 5 ud af ti danskere kunne altså på den baggrund have glæde af et tilskud.

Floradix Magnesium fra Salus
Floradix Magnesium er del af en serie eliksirer fra den tyske producent Salus Haus. Udover den meget kendte Floradix Kräuterblut sælger Mezina også Multivitamin Energeticum til voksne og Kindervital til børn.

Salus’ produkter er kendetegnet af høj kvalitet, Floradix Magnesium® er fremstillet med et minimum af forarbejdning. Urterne er udtrukket med vand, der er kun anvendt pasteurisering som konservering, så det indeholder ikke alkohol eller andre konserveringsmidler, og hovedparten af planterne er økologisk dyrkede. Produktet er også egnet til vegetarer. Produktet er med andre ord fremstillet så tæt på naturen som muligt.
Ingredienser:

Frugtjuicekoncentrater 37% (vand, ananas, pære, mango, abrikos, drue, ekstrakt af johannesbrødfrugt (Ceratonia siliqua L), æble og citron), Vandigt urteekstrakt ( 34%) af: kamilleblomst (Matricaria recutita L), fennikelfrugt (Foeniculum vulgare Mill), pomeransskal (Citrus aurantium L), gulerod (Daucus carota L) og spinat (Spinacia oleracea L), magnesiumgluconat, Magnesiumcitrat, Honning, Naturlig aroma

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Opbevares uden for børns rækkevidde.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Magnesium

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?