Iron VITAL F - 500 ml.

1
Se alle produkter fra IronVITAL & Octean
Varenummer: 7354

Flydende jerntilskud – undgå jernmangel

Mangler du jern? 
Jernmangel kan blandt andet vise sig som træthed, svimmelhed og åndenød, men det er nemt at rette op på med Iron VITAL. Det er et velsmagende, flydende jerntilskud, der er let optages af kroppen og som er skånsomt mod maven. Iron VITAL er baseret på kirsebær, rødbeder, æble og hyben samt urter, blandt andre citronmelisse og padderok. Iron VITAL F jerntilskud er ikke tilsat konserveringsmiddel og er desuden fri for gluten, mælk og konserveringsmidler.

Iron VITAL F er vegansk og ikke tilsat honning. 

God optagelighed

Iron VITAL F indeholder organisk jern af typen jern II fra jernglukonat, som let optages af kroppen, særligt i kombination med C-vitamin, som jerntilskuddet derfor også indeholder. Iron VITAL indeholder desuden B-vitaminer, bl.a. B2, som bidrager til bibeholde normale blodlegemer. De røde blodlegemer har en vigtig funktion, idet de transporterer ilt rundt til hele kroppen. Uden jern nok, kan kroppen ikke danne tilstrækkeligt med røde blodlegemer til at sikre en god forsyning af ilt til organer og muskler. Så det er ikke underligt, at jernmangel giver symptomer som nævnt ovenfor.

Hvem kan mangle jern?

Alle kan lide af jernmangel, men det ses ofte hos kvinder og vegetarer/veganere. Men også børn og unge, der vokser, kan lide af jernmangel, og det samme gælder sportsudøvere og ældre mennesker, der spiser småt.

Dosering og anvendelse:

Voksne: 
10 ml 1-2 gange dagligt 

Børn (4-12 år): 
5 ml 1-2 gange dagligt

 
Jerntilskud optages bedst, hvis du ikke drikker kaffe, te, eller mælk mindst 1 time før og efter at du har taget tilskuddet. Måleske er placeret i æsken. Ryst flasken godt inden brug. 


Indhold: 
500 ml

5-20 ml indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Jern

5-20

mg

36-143%

Thiamin

0,3-1,1

mg

25-100%

Pyridoxin

0,4-1,4

mg

25-100%

B6

0,4-1,4

mg

25-100%

Niacin

4-16

25-200

25-100%

Vitamin B12

0,5-1,9

µg

20-76%

Vitamin C

20-80

mg

25-100%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kirsebærkoncentrat 28%, Rødbedekoncentrat 20%, Æblekoncentrat 19%, Aqua, Hyben ekstrakt (Rosa canina, Rosa pendulina), Kamille ekstrakt (Matricaria recutita L.), Citronmelisse ekstrakt (melissa officinalis L.), Kvikgræsrod (Elymus repens (L.) Gould), Padderok (Equisetum arvense), Fruktose, Vitamin C (L-askorbinsyre), Fortykningsmidler (guarkernemel, johannesbrødkernemel, pektin fra æble og citrus), Aroma (kirsebær, jordbær), Jern (jern-II-glukonat), Niacin (B3) Nikotinamid, Cyanocobalamin (B12), Thiamin (B1) thiaminhydroklorid, Riboflavin (B2) riboflavin-5'-natriumfosfat, Pyridoxinhydroklorid (vitamin B6)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra IronVITAL & Octean
Varenummer: 7354

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.