IronVITAL

Jern er ikke bare jern. Så når du skal finde et godt jerntilskud, er det vigtigt, at det har god optagelighed, og at det er skånsomt mod maven. Iron VITAL F er et flydende vegansk jerntilskud og et godt bud på et produkt med god optagelighed. At det så oven i købet smager godt med smag af æble, kirsebær og rødbede, er kun et kæmpeplus. En god smag gør det bare lettere at få taget det daglige tilskud.

Læs mere om Iron VITAL F her:

2 Produkt(er)

Jerntilskud med mange plusser

Iron VITAL F indeholder organisk jern af typen jern II fra jernglukonat, som har god optagelighed, særligt i kombination med c-vitamin, som jerntilskuddet derfor også indeholder. Jerntilskuddet indeholder desuden B-vitaminer, bl.a. B2, som bidrager til bibeholde normale blodlegemer.

Udover kirsebær, rødbeder, æble og vitaminer, indeholder Iron VITAL F også hyben og urter, blandt andre citronmelisse og padderok. Det giver tilsammen en god smag, som de fleste kan lide, og som gør, at mange ligefrem glæder sig til dagens shot med Iron VITAL F.
Iron VITAL F er skånsomt mod maven, hvilket enhver, der normalt får hård mave af jerntilskud, vil ønske velkomment. Produktet er vegansk og fri for mælk, gluten og konserveringsmidler.

Fås i flaske med 250 ml. og 500 ml. og kan dække 100 % af dit daglige behov for jern, også hvis du er gravid.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.