Berthelsen Chrom 62,5 mcg. - 250 stk

Berthelsen Chrom 62,5 mcg. - 250 stk
Varenummer: 341

Berthelsen vegetabilsk Chrom 62,5 mcg - vegansk

Kosttilskud med organisk bundet og letoptageligt chrom. Fri for laktose, sukker, gluten, farvestoffer og konserveringsmidler.

Indholdet af chrom er tilsat i form af chromgær samt chromforbindelser i spormængder. Berthelsen Chrom er et letoptageligt mineral-tilskud, som rækker til 4 måneders forbrug. Den anbefalede dosering i forbindelse med slankekure er 2 tabletter daglig, svarende til 125 mcg chrom om dagen.

Funktion:
Chrom har betydning for blodsukkerbalancen.
Chrom er vigtigt til slankekuren – et ekstra chrom-tilskud holder blodsukkeret stabilt.

De fleste overvægtige har svært ved at slanke sig og det kan være, at de mangler chrom, som er et livsvigtigt mineral, der regulerer kroppens blodsukker.

Naturlig chrom findes i blandt andet ølgær, broccoli og i fuldkornsprodukter, men gennemsnitlig dansk kost indeholder kun omkring 35 mikrogram chrom om dagen, mens de internationale anbefalinger ligger på mellem 50-200 mikrogram chrom dagligt.

Mange danskere ligger således i underkanten med hensyn til chrom, og det har stor betydning for en række biologiske processer i vores krop. Chrom indgår blandt andet i det, som kaldes glukose tolerance faktoren, som medvirker til at holde kroppens blodsukker i balance.

Et stabilt blodsukker, er en af forudsætningerne for at få succes med sin slankekur og sikre et varigt vægttab.

Lavt blodsukker øger trangen til sukker

Har man et chrom-underskud i kroppen, resulterer det næsten altid i motiveret sult, træthed, irritabilitet, og trangen til de søde sager kommer hurtigt snigende.

Når man mærker, at blodsukkeret er lavt, så dukker trangen til sukker og ekstra mellemmåltider op. Problemet er bare, at effekten af for eksempel et stykke chokolade eller et hurtigt mellemmåltid er kortvarig, og at blodsukkeret hurtigt ryger helt i bund igen.

Den sikreste vej til et varig vægttab er at motionere mere, spise sundere og så supplere med et ekstra tilskud af chrom.

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter

2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Chrom picolinat

125

µg

312%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyldemidler (maltodextrin, magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumoxid), Overfladebehandlingsmiddel ( hydroxypropylmethylcellulose, glycerin), Chrompicolinat

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?