Livol Kalk + D3 vitamin - 225 tabl.

Livol Kalk + D3 vitamin 225 tabletter
Se alle produkter fra Livol
Varenummer: 35460

Livol Kalk med D3 vitamin - til dine knogler og tænder

Livol Mono Normal Kalk + D3 vitamin er et kosttilskud, der supplerer din daglige vitaminpille, såfremt du ikke får nok Kalk og D3 vitamin gennem din daglige kost, eller har et specielt behov for ekstra kalk og D3 vitamin.

Mineralet kalk findes i et væld af fødevarer - specielt mælkeprodukter som mælk, ost og skyr - og er nødvendigt for vedligeholdelse af vores knogler. Det er vigtigt at passe på knoglerne, så de kan bære os så lang tid som muligt gennem livet. Dette tilskud kan anvendes af  alle voksne og børn over 11 år. som et afbalanceret kalksupplement, der ikke giver dig for meget af en bestemt nutrient. Det kan være en fordel at tage et tilskud, idet kalk er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og tænder, og bidrager til en normal muskelfunktion. Kosttilskuddet indeholder udover kalk også D-vitamin, som bidrager til en normal optagelse af calcium i kroppen, og til vedligeholdelse af den normale muskelfunktion, vores tænder og knogler, samtidig med at vitaminet bidrager til immunsystemets normale funktion.

Produktet indeholder 225 praktiske tabletter - et tilskud til hele familien!  

Dosering af Livol Kalk + D3 vitamin:

Den anbefalede dosis er 1 tablet 1-2 gange dagligt i forbindelse med et måltid.

Livol har udviklet en tabletform, som er fremstillet til at gøre det lettere for dig, at tage et kosttilskud - dokumenteret lettere at synke!

Indhold: 225 tabletter

2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Calcium

800

mg

100%

Vitamin D

10

µg

200%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Calcium - Kalk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.