Nature's Own Multivitaminer Nature's Bears - 90 stk

Nature's Own Multivitaminer Nature's Bears - 90 stk
Se alle produkter fra Nature's Own
Varenummer: 36306

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Veganske multivitamin- og mineralvingummibamser med frugtsmag til børn på 3 år og derover

De veganske multivitamin- og mineralvingummibamser er en sjov og velsmagende måde for børn at få vitaminer og mineraler på. Nature’s bears indeholder 9 forskellige vitaminer, samt mineralerne zink og jod. Både A-vitamin, D-vitamin og B-vitaminerne bidrager til normalt fungerende immunsystem. Derudover bidrager D-vitamin til vedligeholdelse af knogler og tænder. Mineralet jod bidrager til børns normale vækst, og mineralet zink bidrager også til normalt fungerende immunsystem.  

Tyggevenlige bamser til børn

Multivitaminerne- og mineralerne er lavet som en vingummibamse med naturlige frugtaromaer, som giver en smag af frugt. Derudover er vingummibamserne lavet vegansk, det vil sige at produktet ikke indeholder gelatine. Bamserne indeholder i stedet det plantebaseret geleringsmiddel pektin, som gør at bamserne også passer til dig, som gerne vil minimere indtaget af animalske produkter. Som vingummibamser er Nature’s bears perfekte til børn, som ikke kan sluge tabletter, og ikke bryder sig om tyggetabletter. 

Dosering

Anbefalet daglig dosis: 
2 vingummibamser dagligt indtages med mad eller på tom mave

2 vingummibamser indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Vitamin A 786 µg 98%
Vitamin D 20 µg 400%
Vitamin E 7,4 mg 62%
Vitamin C 20 mg 25%
Vitamin B6 1 mg 71%
Folsyre 260 µg 130%
Vitamin B12 5,1 µg 204%
Biotin 60 µg 120%
Pantothensyre 5,2 mg 87%
Zink 2,7 mg 27%
Jod 42 µg 28%
Ingredienser:

Sukker, Vand, geleringsmiddel (pectiner), naturlige frugtaromaer, Surhedsregulerende middel (citronsyre), L-ascorbinsyre, Kokosolie, DL-alpha-tocopherylacetat, Calcium-D-panthothenat, ekstrakt af sort gulerod (Daucus carota ssp. sativus var. atrorubens Alef), farve (blandede carotener), Zinkcitrat, stabilisator (natriumcitrater), pyridoxinhydroclorid, Overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks), Retinylpalmitat, Pteroylmonoglutaminsyre, D-biotin, Kaliumjodid, Cholecalciferol (D3-vitamin), Cyanocobalamin

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.