Chello Classic - 60 stk.

Chello Classic - 60 stk.
Chello Classic - 60 stk.
Chello Classic - 60 stk.
Se alle produkter fra Mezina
Varenummer: 18829

Chello Classic fra Mezina - til en naturlig overgangsalder

Når man indtræder i overgangsalderen, sker der en masse forandringer i kroppens hormoner. Chello Classic kosttilskuddet hjælper kvinder i overgangsalderen med at nedsætte gener heraf, samt med at regulere hormonaktiviteten. 

Irritanterne, som forbindes med overgangsalderen, kan virke utroligt generende i din hverdag, og det kan være svært at have en normal hverdag. Nogle kvinder oplever kun få svedeture, som dog stadig er til irritation og gene i en aktiv hverdag, mens andre kvinder kan synes at hele døgnet er en udfordring at komme igennem, fra tøjskift på jobbet, til håndklæder og nattesved, når man egentlig skulle hente hvile og balance gennem en god nattesøvn. Op til 80% af alle kvinder i den givne alder oplever trælse gener. 

Chello Classic hjælper dig med at få en bedre hverdag igen, ved at modvirke symptomer på overgangsalderen. Det er de naturligt aktive ingredienser og nøje udvalgte urter, der giver kosttilskuddet sine egenskaber. 

Den gavnlige virkning af Chello Classic

Chello Classic indeholder en speciel urteblanding, hvor den primære urt er Dong Quai, også kaldet kinesisk kvan. Kinesisk kvan er en urt som anvendes meget i Kina af kvinder i denne alder og har tilnavnet "kvindernes ginseng". I østen er planten et velkendt lægemiddel, som siges at virke både fysisk og mentalt opkvikkende. Derudover bidrager urten til at vedligeholde normale urinveje - ligeledes gør løvetand og røllike. De to urter bidrager også til at støtte nyrerne. Tabletten er tilsat Salvie, idet urten nedsætter forekomsten af sved- og hedeture, som især kan være irriterende. Det gavnlige vitamin B6 understøtter reguleringen af hormonaktiviteten og mindsker træthed og udmattelse. 

Gener i overgangsalderen er normale og næsten uundgåelige - dog er Chello Classic en hjælpende hånd til at klare hverdagen!

Sådan doseres tilskuddet

Den anbefalede dosering er 1-2 tabletter, som tages sammen med et glas vand. 

De praktiske tabletter er super nemme at tage og have med i tasken. 

Indhold: 60 stk. 

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Ekstrakt af kinesisk kvan

300

mg

-

Ekstrakt af røllike

50

mg

-

Ekstrakt af mælkebøtte

50

mg

-

Ekstrakt af salvie

100

mg

-

Vitamin B6

1,4

mg

100%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Ekstrakt af kinesisk kvan (Angelica Sinesis (Oliv.) Diels.), Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, Siliciumdioxid, Magnesiumsalte af fedtsyrer), Ekstrakt af salvie (Salvia officinalis L), Ekstrakt af røllike (Achillea millefolium L.), Ekstrakt af mælkebøtte (Taraxacum Officinalis Weber), Pyridoxinhydrochlorid, Overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), Fugtighedsbevarende middel (glycerol)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?