A. Vogel Valleforce Original - 1000 ml

1
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra A. Vogel & Valleforce
Varenummer: 7108

Valleforce Original består af grundigt filtreret valleekstrakt, som har et naturligt indhold af L+ mælkesyre og er helt fri for laktose og gluten

Valleekstrakt er, siden de gamle grækere, blevet brugt til madlavning på grund af den helt særlige, friske og syrlige smag. I dag fremstilles valleekstrakten, Valleforce, af ostevallekoncentrat fra økologisk mælk fra køer, der græsser i de schweiziske alper.

Valleforce Original er så grundigt filtreret, at det hverken indeholder mælkeproteiner, mælkefedt eller sukkerarter, men kun den reneste valleekstrakt. Valleforce kan derfor sagtens anvendes af dig, som ønsker at undgå laktose og gluten – det kan tilmed anvendes af vegetarer.

Valleforce har en et naturligt indhold af L+ mælkesyre. Snup en daglig dosis Valleforce – enten som det er, blandet i et glas vand eller som ingrediens i en salatdressing eller anden madlavning. Selvom ostevalle måske ikke lyder som det mest appetitlige og smagfulde, så skal du ikke være nervøs. Valleforce har en mild og let syrlig smag, som på mange måder minder om smagen af kærnemælk. 

Egenskaber

  • Universalmiddel med naturligt indhold af L+ mælkesyre
  • Fremstillet af økologisk mælk fra køer, der græsser i de schweiziske Alper
  • Kan indtages som en velgørende drik, eller anvendes i salatdressing og madlavning

Anvendelse

Valleforce Original kan blandes med vand. Så gør du samtidig noget godt for din væskebalance.

Det anbefales at blande 1-2 spiseskeer Valleforce med vand i et stort glas. Du kan sagtens udskifte vand med juice, hvis du ønsker at give det syrlige lidt balance i form af noget sødme. Ønsker du en stærk og gennemtrængende smag, kan doseringen sættes op.

Valleforce er desuden aldeles velegnet til madlavning. Du kan for eksempel anvende Valleforce i salatdressing og hermed tilføre dressingen et syrligt og friskt pift. Tænk på Valleforce som et muligt alternativ til eddike, hvidvinseddike eller æblecidereddike, når du laver mad. 


Indhold: 1000 ml.

Næringsdeklaration per 100 g:

Energi

90kj/20kcal

Fedt - heraf mættede fedtsyre

0-1 g

Kulhydrater- heraf sukkerarter

0-1 g

Protein

0,0 g

Salt

0,3 g

Ingredienser:

Lactofermenteret koncentreret ostevallepermeat (fra mælk), (Indeholder 7% naturlig L+mælkesyre), surhedsregulerendemidel (kaliumcitrat), Naturlig aroma

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Schweiz

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra A. Vogel & Valleforce
Varenummer: 7108

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.