NDS Probiolax 6 - 100 gr

1
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 8002

NDS Probiolax 6 - Pulver med gavnlige mavetarmbakterier

Dette naturidentiske kosttilskud fra NDS indeholder 100g pulver bestående af udvalgte mavetarmbakterier, som bidrager til at opretholde en sund og afbalanceret tarmflora. 

Produktet er udviklet gennem den unikke BioAktiv teknologi, hvilket indebærer at produktet er så naturtro som muligt. På denne måde tilføres din krop gavnlige bakterier den allerede kender, som bidrager til at opretholde din tarmbalance på den mest naturlige måde. Produktet indeholder bakteriestammer, som ligner dem, der findes i kroppen i forvejen, og indeholder tilmed ingen kemiske eller syntetiske tilsætningsstoffer. Dette er fordi NDS fremstiller sine produkter efter naturens principper. 

De 6 nøje udvalgte bakteriestammer som produktet indeholder, bidrager med gavnlige egenskaber på tarmfloraen. Et optimalt fungerende tarmsystem er generelt essentielt for at kunne optage næring og nutrienter fra blandt andet kosten og for eksempelvis at undgå forstoppelse. 

Dosering af Probiolax

Den anbefalede dagdosis for Probiolax er 1 tsk. 

Tarmbakterierne aktiveres i vand, og derfor skal 1 tsk af produktet blandes op med ikke for koldt vand i et glas. Lad blandingen stå i 15 minutter, inden du drikker det. Du kan med fordel gøre dette inden du går i seng, da produktet er bedst på tom mave. 
En dagdosering indeholder op til 15.000.000.000 af de gavnlige bakterier. 

Fordelene ved et NDS kosttilskud

  • Er skånsomme mod maven
  • Benytter naturens eget leveringssystem
  • Har en høj optagelighed
  • Fri for syntetiske og kemiske stoffer
  • Har virkning over længere tid
  • Behøver ikke en stor dosering

Indhold: 100g

Ingredienser:

Majsstivelse, Maltodextrin, Mineralblanding (mangan, magnesium og kalium), FOS, Inulin, Enzymer (amylase), Udvalgte bakteriestammer:, B.bifidum, B.lactis, B.longum, L.acidophilus, L.paracasei, L.salivarius

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.