FiberHUSK glutenfri bagemiddel - 300g

FiberHUSK glutenfri bagemiddel - 300g
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra FiberHUSK
Varenummer: 3826

FiberHusk - Loppefrøskaller, der kan bruges til glutenfri bagning

FiberHUSK er et rent naturprodukt bestående af pulveriserede loppefrøskaller, der indeholder hele 85% kostfibre. Skallerne har en særligt fugtbindende egenskab, og ved kontakt med væske suger de til sig, hvilket resulterer i en gel-konsistens, der giver fylde i din mad og sætter fordøjelsen i gang. Loppefrøskaller er egnet til at tilføre ekstra fibre til kosten og til at stimulere bevægelse i tarmen ved at holde afføringen blød, men FiberHusk er særligt udviklet til at komme i bagværk såsom brød og kager på grund af skallernes gelerende effekt. Fordi skallerne suger så meget vand, er de nemlig rigtig gode til at samle dej, så dit brød får en elastisk masse og en god mæthedsfaktor. 

FiberHusk kan erstatte gluten i bagværk

Både hvede-, byg-, rug- og andet slags mel indeholder gluten, som er hvad normalt binder din dej og giver den sin elastiske og smidige konsistens samt dens luftige tekstur efter bagning. FiberHusk kan også hjælpe med at holde på væske i dejen, så du opnår et lækkert og saftigt brød med en sprød krumme og en lang holdbarhed. Derfor kan du bruge skallerne til delvist at erstatte den effekt, som gluten har i 'almindelig' mel, hvilket er en stor fordel for dig med cøliaki, irritabel tarm, eller dig der bare gerne vil skære ned på gluten i kosten. 

Anvendelse:

Du kan anvende FiberHusk både til madlavning (frikadeller, farsbrød og lign.) eller i brød og kager, og du kan enten bruge skallerne til at supplere fiber til din mad eller til helt at erstatte glutenholdige ingredienser. Skal du afprøve glutenfri bagning kan du for eksempel bruge FiberHusk sammen med majsmel, rismel eller havremel, der hverken indeholder gluten eller er særligt fiberholdige i sig selv. Bagning med FiberHusk kan godt kræve lidt øvelse, idet din dej ikke vil opføre sig på samme måde, som du måske er vandt til. Derfor er det vigtigt følge din opskrift samt at tilsætte rigeligt med væske, ligegyldigt hvad du bager. Det er også afgørende at få opløst skallerne helt, så din dej får den rigtige konsistens. Du kan for eksempel bruge et piskeris til at røre skallerne ud i vand med, og enten tilsætte resten af ingredienserne imens eller efter, at blandingen har geleret. Prøv dig frem, indtil du finder den metode eller opskrift, du foretrækker. 

Udforsk vores guide og gode råd omkring glutenfri bagning lige her

Indhold: 300 g

Næringsindhold per 100 g pulver:
Energi 728 kJ / 181 kcal
Fedt 0,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Kostfibre 85 g
Protein 1,5 g
Salt 0,2 g
Ingredienser:

Pulveriserede psyllium loppefrøskaller (plantago ovata)

Oprindelsesland: Indien
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.
Indgår i kategorierne
Mave & fordøjelse Glutenfri bagning
Glutenfri segl

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.