Beauty Bear Tan Vitamins - 60 stk.

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauty Bear
Varenummer: 35119

Beauty Bear Tan Vitamins - bløde vitamingummies med en god ferskensmag

Beauty Bear Tan Vitamins er vitamingummies til dig, der ønsker at vedligeholde en normal hud. De har en skøn smag af fersken, der gør det til en fornøjelse at tage sit daglige kosttilskud. Kosttilskuddet er desuden formet som små bamser og indpakningen har et smart, børnesikret låg. Beauty Bear Tan Vitamins er 100% Cruelty Free, 100% vegansk og er desuden fremstillet med 100% naturlig farve og smag fra frugt.

Beauty Bear Tan Vitamins indeholder acerola ekstrakt, som er en kilde til vitamin C. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Vitamin C bidrager desuden til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Ydermere indeholder kosttilskuddet et forstadie til vitamin A, nemlig betacaroten.

Egenskaber:

  • Formet som små bamser
  • Med skøn smag af fersken
  • Indeholder betacaroten
  • 100% vegansk

Dosering og anvendelse:

Voksne og børn fra 11 år:
2 gummies dagligt.

Det anbefales at starte indtaget ca. 4-5 uger inden solsæsonen eller solferien for at få den bedst mulige virkning. Tan Vitamins erstatter ikke brugen af solcreme - brug altid SPF ved ophold i solen.


Indhold:
60 stk.

2 gummies indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Betacaroten

3

mg

62,5

Acerola ekstrakt

350

mg

-

- heraf vitamin C

80

mg

100%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Glukosesirup, Rørsukker, Pektin (frugtfibre), acerola ekstrakt (Malpighi glabra L.), Betacaroten, Naturlig aroma (fersken), Overfladebehandlingsmiddel (kokosolie, rapsolie, carnauba voks)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.