Beauty Bear

Beauty Bear vitaminbjørne

Mere om Beauty Bear vitaminer

Beauty Bear er en serie med lækre vitamin gummies til hud, hår, negle og tan. Serien er udviklet af den familieejede virksomhed dansk farmaceutisk industri (dfi), som har mere end 40 års erfaring med kosttilskud, og ejer bl.a. også serierne Kids Zoo og Berthelsen Naturprodukter.
Ideen bag Beauty Bear er at gøre op med, at man skal lide for skønheden. Derfor er vitamin bamserne specielt designet med de ideelle næringsstoffer, som vedligeholder din hud, dit hår og dine negle. De velsmagende vitamin bamser er lavet på frugtfiber med smag fra naturlig frugt, som gør dem bløde og lækre at tygge. Beauty Bear fås i 4 forskellige varianter: HAIR, SKIN, NAIL og TAN - som alle frembringer din naturlige skønhed indefra.

Beauty Bear sikre dig ydre skønhed gennem naturlig sundhed. Derfor er alle Beauty Bear vitamin gummies fremstillet på naturlige ingredienser. Produkterne indeholder derfor hverken kunstige farvestoffer, smagsstoffer, konserveringsmidler eller sødemidler, men udelukkende naturlige farvestoffer og smagsstoffer fra frugt og bær. Alle tyggevitaminerne i Beauty Bear serien er 100% veganske og dermed heller ikke testet på dyr.

Med Beauty Bear serien får du de ideelle vitaminer til håret, huden, neglene og til en vedvarende og flot tan.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?