Nordic Herbals - Aktivt Forsvar, 60 kaps.

Nordic Herbals - Aktivt Forsvar, 60 kapsler
Nordic Herbals - Aktivt Forsvar, 60 kapsler
Nordic Herbals - Aktivt Forsvar, 60 kapsler
Nordic Herbals - Aktivt Forsvar, 60 kapsler
(11) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nordic Herbals
Varenummer: 44193

NYHED: Aktivt Forsvar fra Nordic Herbals - naturens bidrag til dit immunforsvar

Aktivt Forsvar er et bæredygtigt produceret og innovativt sammensat alt-i-ét kosttilskud. Aktivt Forsvar består af nøje udvalgte vitaminer, mineraler og næringsstoffer til immunforsvaret.

Indeholder antioxidanten astaxanthin fra havalge, beta-glucan fra gær og ekstrakt fra kvanfrø, som alle modtager stigende opmærksomhed og interesse. Aktivt Forsvar indeholder desuden 4 særligt udvalgte vitaminer og mineraler som er vitamin C, vitamin D, selen og zink.

Indhold med registrerede sundhedsanprisninger – blandt andet D-vitamin som bidrager til immunsystemets normale funktion

Samspillet af indholdet forstærker virkningen og bidrager til dit immunsystems normale funktion (selen, zink og vitamin C). Indholdet reducerer oxidativt stress og træthed (selen, zink og C-vitamin), som kan medføre en ubalance i din krop, der kan føre til sygdom. Derudover bidrager indholdet til en normal kognitiv funktion (zink), som er din evne til at være veloplagt.

Aktivt Forsvar indeholder desuden høj dosis D-vitamin. Vitamin D's gavnlige virkning er påvist og anerkendt. Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen at indtage et dagligt tilskud af vitamin D i vinterhalvåret.

Supplér derfor din daglige kost med 2 kapsler Aktivt Forsvar, som er bæredygtigt produceret og innovativt sammensat til dit immunforsvar.

Nordic Herbals har en bæredygtig tilgang til kosttilskud

Aktivt Forsvar kapsler er fri for farvestoffer og aromastoffer. Kapslerne er produceret ved brug af vedvarende energi og leveres i en bæredygtig emballage uden engangsplastik. Når der ikke er flere kapsler i aluminiumbeholderen, kan du aflevere den til genbrug eller anvende den til lige netop det du vil.

Nordic Herbals arbejder for at have en positiv indvirkning på miljø og samfund. Derfor har Nordic Herbals valgt at støtte og donere til Growing Trees Network, der planter ét træ i Danmark, for hver gang der bliver bestilt et Nordic Herbals produkt. Ét træ, som du kan være med til at plante - ved at købe og anvende dit Aktivt Forsvar.

Dosering og anvendelse:

2 kapsler til voksne, som indtages med aftensmåltidet eller et glas vand.


Indhold:
60 kapsler

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

1,3/1,6 Beta-glucan fra gær

250

mg

-

Vitamin C

240

mg

300%

Havalge ekstrakt

80

mg

-

Zink

10

mg

100%

Kvanne frø ekstrakt

1

mg

-

Selen

55

µg

100%

Vitamin D

50

µg

1000%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

1,3 / 1,6 Beta-glucan fra gær (Saccharomyces cerevisiae), Vitamin C (askorbinsyre), Havalge ekstrakt (Haematococcus pluvialisalge), Zink (zinkoxid), Kvanne frø ekstrakt (Angelica archangelica, L.), Selen (L-selenmethionin), Vitamin D (cholecalciferol), Rismel, Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?