Nordic Herbals - Aktivt Forsvar, 60 kaps.

Nordic Herbals - Aktivt Forsvar, 60 kapsler
Nordic Herbals - Aktivt Forsvar, 60 kapsler
Nordic Herbals - Aktivt Forsvar, 60 kapsler
Nordic Herbals - Aktivt Forsvar, 60 kapsler
(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nordic Herbals
Varenummer: 44193

NYHED: Aktivt forsvar fra Nordic Herbals - unikt og bæredygtigt sammensat til immunforsvaret fra naturen

Aktivt Forsvar er baseret på ekstrakt af Haematococcus pluvialis algen, beta-glucan fra gær, samt ekstrakt af kvan frø, som alle modtager stigende opmærksomhed og interesse.
 
Haematococcus pluvialis algen bliver omtalt som naturens kraftigste antioxidant og indholder astaxanthin. Astaxanthin er kendt som det farvestof, der giver laksen den flotte røde farve. Beta-glucan fra gær er et naturlig forekommende kompleks af sukkerstoffer, som er undersøgt i flere studier. Kvan er blevet kaldt nordens ginseng og brugt siden vikingetiden. Dette resulterede måske i at kvan på latin blev navngivet Angelica - som betyder engel.

Indhold med registreret sundhedsanprisninger – blandt andet D-vitamin som bidrager til immunsystemets normale funktion

Aktivt Forsvar indeholder desuden selen, vitamin C, zink og vitamin D. Alle 4 indholdsstoffer bidrager til immunsystemets normale funktion. Ydermere beskytter selen, zink og C-vitamin cellerne mod oxidativt stress, som er en ubalance i kroppen, hvilket kan føre til sygdom.

Vitamin C øger desuden jernoptagelsen i kroppen. Jern forbedrer din modstandskraft mod infektioner, blandt andet fordi immunsystemet er afhængigt af jern. Ligeledes bidrager vitamin C med at reducere træthed og udbrændthed, så du kan føle dig frisk.

Zink bidrager til en normal kognitiv funktion, som er din evne til at være veloplagt. 

Vitamin D bidrager til at vedligeholde normale knogler, tænder og en normal muskelfunktion. Sundhedsstyrelsen anbefaler at voksne indtager et dagligt tilskud af D-vitamin i vinterhalvåret.

Nordic Herbals har en bæredygtig tilgang til kosttilskud

Aktivt Forsvar kapsler er fri for farvestoffer og aromastoffer. Kapslerne er produceret ved brug af vedvarende energi og leveres i en bæredygtig emballage uden engangs plastik. Når der ikke er flere kapsler i aluminium beholderen, kan du aflevere den til genbrug eller anvende den til lige netop det du vil. Vi har gjort plads til at du kan skrive på labelen på låget.

Et samarbejde med Growing Trees Network betyder, at de planter ét træ i Danmark, hver gang de har leveret en måneds behandling af deres kosttilskud. Et træ, som du kan være med til at plante - ved at købe og anvende dit kosttilskud. 

Dosering og anvendelse:

2 kapsler til voksne, som indtages med aftensmåltidet eller et glas vand.


Indhold:
60 kapsler

1 tablett indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

1,3/1,6 Beta-glucan fra gær

250

mg

-

Vitamin C

240

mg

300%

Havalge ekstrakt

80

mg

-

Zink

10

mg

100%

Kvanne frø ekstrakt

1

mg

-

Selen

55

µg

100%

Vitamin D

50

µg

1000%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

1,3 / 1,6 Beta-glucan fra gær (Saccharomyces cerevisiae), Vitamin C (askorbinsyre), Havalge ekstrakt (Haematococcus pluvialisalge), Zink (zinkoxid), Kvanne frø ekstrakt (Angelica archangelica, L.), Selen (L-selenmethionin), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer), Rismel, Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.
Indgår i kategorierne
Immunforsvar

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.