Priorin - 60 kapsler

Priorin - 60 kapsler
279,00 -30%
Vejl. pris 399,00
Køb af 3 stk.: 266,00 / stk
(16) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Priorin & Bayer
Varenummer: 4118
Ofte købt sammen
Priorin - 60 kapsler
Priorin Shampoo - 200 ml
Pris i alt
89,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Videnskabelig test af Priorin viser, at Priorin giver et mærkbart fyldigere, stærkere og mere glansfuldt hår efter 12 uger

Priorin er et kosttilskud som tilfører næringsstoffer indefra - direkte til hårrødderne. Priorin indeholder en unik formel med biotin (b vitamin), som bidrager til at opretholde den naturlige hårvækst og et sundt og glansfuldt hår. Priorin skal anvendes 3 måneder dagligt, for at du opnår den ønskede effekt.

Priorin er verdens mest solgte hair and beauty kosttilskud i 2016

Priorin kapslernes unikke sammensætning består af biotin (vitamin B7), hirseekstrakt, pantothensyre (vitamin B5) og L-cystin (aminosyre). Indeholder gelatine fra okse.

Aminosyren cystin er en af byggeblokkene af håret (keratin), og derfor en vigtig del af hårets struktur og dannelse.

Fordele ved Priorin:

  • Priorin er videnskabeligt testet*
  • Priorin giver et mærkbart fyldigere, stærkere og mere glansfuldt hår efter 12 uger*
  • Priorin er verdens mest solgte hair and beauty kosttilskud**
  • Priorin har været på markedet i mere 50 år

Start dosis:
Tag 2 kapsler dagligt i 90 dage. Kapslerne bør sluges hele med lidt væske.
Priorin® er egnet til langvarig brug, eller som kur efter behov. Kapslerne kan tages på forskellige tidspunkter, én ad gangen eller samtidigt. Man bør allerede se et resultat efter 8-12 uger, da håret normalt vokser ca. 1 cm per måned. Priorin® kapsler er velegnet til voksne og børn over 11 år.

Vedligeholdelses dosis:
Tag en kapsel om dagen sammen med lidt væske. Tag 1 kapsel per dag. Kapslerne skal sluges hele.

Se også dette tilbud på 3 Priorin pakker.

Hvis du er allergisk for nogle af indholdsstofferne, skal du ikke anvende Priorin®. Kan anvendes under amning men gravide bør for en sikkerheds skyld rådføre sig med jordemoder eller sundhedsplejeske før anvendelse.

Priorin er et kosttilskud. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil.

*Food study performed with 109 subjects, Food Study Report, 2017, F. Reber / S. Rharbaoui;

**Nicolas Hall’s global OTC database, DB6, 2016, category: non-prescription hair and beauty supplement

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Biotin 200 µg 400%
L-cystein 6 mg -
Hirseekstrakt 420 mg -
Pantothensyre 27,5 mg 458%
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Hvedekimolie, Hirseekstrakt, Gelatine (fra okse), Fugtighedsbevarende middel (glycerol), Fortykningsmiddel (gul bivoks), Vitaminer (pantothensyre (i form af calciumpantothenat), Biotin, Emalgulator (sojalechitin), Aminosyre (cystin), Stabilisator (magnesiumoxid), Farvestoffer (jernoxid (brun, rød og gul), Titandioxid, Aroma (vanilje, acetanisol)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Tina Marschall-Mouritsen - 07-11-2017
Jeg oplever gode resultater
Af Ulla S. - 05-11-2017
Jeg har i flere år brugt Priorin med god effekt. For et stykke tid siden ville jeg prøve et andet produkt, men mit hår begyndte hurtigt at fælde meget. Jeg er nu gået tilbage til Priorin med godt resultat.
Af Mette Nielsen - 04-09-2017
Efter graviditet og amning havde jeg mistet ret meget hår. Jeg blev anbefalet at prøve priorin af min læge. Må indrømme jeg virkelig kan fornemme at det har en super effekt. Jeg har taget det fast i 4 mdr nu, og mit hår vokser helt vildt :-)
Af Louise B - 13-04-2016
Kan virkeligt anbefales.
Af Nadia Mohammad ali - 11-04-2016
virker efter en måned, jeg tog 2 kapsler hver dag i tre måneder, nu tager jeg en om dagen. Jeg er meget tilfreds.
Af Anne Vibeke Jacobsen - 10-04-2016
Mit hår har det rigtig fint nu. Har anvendt Priorin i 3-4 måneder.
Af Mariane Kristensen - 10-04-2016
Jeg var i vildrede efter jeg fødte min datter. Jeg følte jeg var ved at blive skaldet nogle steder i hovedbunden da jeg tabte så meget hår. Startede på priorin hvor jeg tog 3 tabletter hver dag den første måned og derefter 1 tablet om dagen. Jeg kunne allerede se og mærke en forskel to uger efter start. Så det var min redning fjuu :) Kan virkelig stærk anbefales...
Af Mari-Louise Paustian - 13-08-2012
Et godt produkt der virker efter hensigten. Men det tager dog lidt før der har effekt. Hav tålmodighed, jeg tager 2 kapsler hver dag og det hr virket for mig.
Af kristine lingren larsen - 06-11-2011
Startede med den store dosis i 3 mdr. og der var meget synlige resultater både i kvaliteten på håret samt væksten. Kan KLART anbefales.
Af kristine - 18-08-2011
Af Heidi Vinther - 05-04-2011
Efter at have haft en hård periode med stress på jobbet, begyndte jeg at fælde temmelig meget. Selv ikke efter at der var kommet mere ro på arbejdsfronten, ville håret vokse som, det tidligere havde gjort. Derfor prøvede jeg Priorin, og nu er det 1 år siden, jeg begyndte at tage præparatet, og mit hår er som det var for et par år tilbage!
Af pernille berg - 28-02-2011
Jeg bruger Priorin efter en graviditet, fødsel og amning hvor jeg jeg mistede rigtig meget hår. Det har hjulpet mig virkelig meget og fortsætter med det, da det er det eneste der hjælper! Jeg kan varmt anbefale det til andre i samme situation!
Af belinda jørgensen - 04-05-2010
Hejsa!! Jeg har prøvet Priorin, efter en depression og det blev jeg glad for. Da jeg begyndte at tabe lidt meget hår og fik taget adskellige test hos lægen og de intet fandt, fik jeg at vide at det kun kunne være depressionen. Så jeg skulle tage ekstra stærke B vitaminer og celica - men det hjalp bare INTET Så hørte jeg i radioen, at man kunne tage priorin og så tog jeg i matas for at prøve. Og det er det BEDSTE jeg har gjort, for nu har jeg nye hår strittende ud over hele hovedet - og det betyder mit kraftige hår kommer igen ; D HURRA for PRIORIN
Af Daniela Pedersen - 03-11-2009
Jeg kender dette produkt fra Schweiz og kan kun sige at det virker! Det er så naturligt som det kan være - kan kraftig anbefales. Ingen bivirkninger.
Af karin skærbye - 18-09-2009
Af lotte christiansen - 13-07-2009
jeg er 34 år og lider af pletskaldethed. kommer son regel efter fødsler hos mig (de sidste 2fødsler, har 3 børn) det er ikke totalt hos mig men tilgengæld har jeg nu hårvækst på de bare pletter hvilke jo er fantastisk. jeg har fået lange negle og alt i alt er jeg faktisk rigtig glad for priorin bare efter en måned.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.