Priorin

4 Produkt(er)

Priorin – Kosttilskud til dit hår

Priorin er et tyskproduceret kosttilskud til hår af virksomheden Bayer Nordic, der har været kendt i branchen i over 150 år. Det er verdens mest solgte tilskud til hår, og er både anmelderrost og videnskabelig testet for dets effektive egenskaber. Brandet kan derfor til enhver tid love dig, at dets kosttilskud kan bidrage til at maksimere dit hårs potentiale! Og hvem ønsker ikke et fyldigere, stærkere, sundere og mere glansfuldt hår?

Hvad er Priorin?

Priorin er et kosttilskud eller pleje, der kan fås som kapsler eller shampoo. Priorins formål er at maksimere hårets potentiale i form af ny hårvækst og forøgelse af hårets kvalitet. Ingredienserne i Prioin medvirker, ifølge brandet, at stofferne virker indefra og herigennem giver hårrødderne de næringsstoffer, der skal til for at opretholde en normal hårvækst.

Hårrødderne spiller en central rolle, når det kommet til hårvækst. Det er nemlig i hårrødderne, at det vokser og får sin farve. For at opretholde den normale hårvækst og kvalitet af håret er en optimal tilførsel af næringsstoffer til hårrødderne derfor vigtig. Priorin tilfører bl.a. biotin direkte til hårrødderne, som netop bidrager til at vedligeholde den normale hårvækst og gode hårkvalitet.

Produkterne kan anvendes af både mænd og kvinder. 

Hvad består Priorin af?

4 ingredienser er hovårsagen til at Priorin er blevet et af de mest gavnlige samt anerkendte kosttilskud til hår. Disse ganske fornuftige næringsstoffer, som produktet indeholder, er følgende:

  • Biotin - også kaldet Vitamin B7. Dette vitamin bidrager til vedligeholdelsen af den normale cellefunktion ved deling af celler (mitose) samt vækst, fornyelse og udvikling af håret.
  • Cystin – er et protein eller en aminosyre, som findes i bl.a. hud, hår og negle. Dette er en grundlæggende byggesten i keratin (protein, der er fiberdannende) som er en vigtig del i både hår og negle. Håret består af ca. 10-14% cystin.
  • Hirseekstrakt - stammer fra en velkendt kornsortkaldet Almindelig Hirse, som er en af verdens ældste. Hirseekstrakt indeholder nyttige fedtsyrer som fx linolsyre og oliesyre samt miliacin, der stimulerer cellevækst.
  • Pantothensyre - også kaldet Vitamin B5. Pantothensyre hjælper kroppen med at omdanne fedt, kulhydrat og protein til energi, og bidrager således til normal energiomsætning.

Videnskabelig testet

Ingredienserne er veldokumenterede for at bidrage til forebyggelse af hårtab og maksimering af hårets potentiale – dette skyldes bl.a. indholdet af næringsstoffer, som er dem kroppen normalt benytter til naturlig og optimal hårvækst.

Som ved ethvert andet kosttilskud og generelt hvert et produkt, er det ikke garanteret at fungere for alle, men Priorins mange års erfaring og tilstedeværelse på markedet er bl.a. med til at indikere den begejstring, det har bragt mange forbrugere.

Det er vigtigt at påpege, at det tager mellem 8-12 uger før man kan se en synlig forskel på både tykkelsen, mængden og kvaliteten af det nuværende eller nye hår.
Det kræver derfor også en god tålmodighed inden man springer ud i en konklusion af kosttilskuddets effektivitet.

Forekommer det, at man er i underskud af de gavnlige næringsstoffer, som findes i Priorin, vil man med større sandsynlighed opleve, at Priorin virker i en større eller mindre grad. Om det giver en de ønskede resultater eller ej, er Prioin stadig helt ufarligt og gavnligt kosttilskud, der faktisk også bidrager til mange andre områder såsom huden!

Priorin Kapsler

Priorin kosttilskud er lavet som kapsler, der indeholder præcis de næringsstoffer, der skal til for at opretholde hårets naturlige vækst. Kosttilskuddet tages i starten 2 gange dagligt i 90 dage, og er egnet til langvarig brug eller som kur efter behov. Ved en vedligeholdende dosis tages kun 1 kapsel dagligt. 

Priorin Shampoo

Prioin shampoo er ligesom kosttilskuddet udviklet til at styrke, nære og pleje hårsækkene og håret. Den indeholder naturligt hirseekstrakt, glyco-proteiner og provitamin B5 for hår, der har brug for ekstra næring - bl.a. tyndt hår og til folk, der døjer med hårtab.

Shampooen kan anvendes dagligt, da den er fri for parabener og farvestoffer, som man bør undgå, såfremt man ønsker en sund hårbund. Den er udviklet til at supplere Priorin kapsler i den daglige rutine for at opnå optimal virkning.

Er Priorin farligt at anvende?

Som nævnt er kosttilskuddet helt ufarligt! Bivirkninger er der heller ingen af grundet, at kosttilskuddet er naturligt.

Det er dog muligt, at man kan være allergisk overfor nogle af indholdsstofferne i Priorin, men er man allergiker overfor bestemte eller specielle stoffer, bør man som tommelfingerregel også altid gennemgå listen af ingredienser inden brug.

Er du træt af kedeligt og tyndt hår, eller ønsker du blot at bidrage til en flot vedligeholdelse af dit hår? Så lad Priorin kosttilskud bidrage til et mærkbart fyldigere, stærkere og mere glansfuldt hår efter blot 12 uger! Du kan købe Prioin hos Med24.dk altid til skarpe prise og gode tilbud. Dit sunde valg starter her, og du kan til enhver tid få dag til dag levering og opnå gratis fragt. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.