Bayer

9 Produkt(er)

Hvad er Bayer?

Bayer Nordic er en tysk Life Science-virksomhed med en mere end 150 års erfaring på bagen. Virksomheden har både kernekompetencer indenfor sundhed og landbrug, hvor de igennem forskning og innovative produkter har kunne bidrage med fantastiske løsninger til mange nutidige udfordringer, der har gjort at både mennesker og jord har kunne trives i bedste velgående.

Til for at gøre en forskel
Bayer har altid haft til formål at forbedre menneskers liv og samfundet omkring dem - både nu og for fremtiden. Derfor har deres fornemste opgave altid bestået af at udvikle og skabe fremskridt indenfor sundhed og ernæring, så de løsninger de har skabt i dag, har kunne skabe udvikling og fremskridt for verdenen allerede i morgen.   

“Folk lever længere, befolkningstallet stiger, mens alle søger efter at forblive sunde og have nok mad på bordet. Der findes mange globale udfordringer - og det er netop det, der motiverer Bayer. Vi arbejder ihærdigt på at udvikle og levere kvalitetsprodukter, der hjælper til at gøre livet bedre – selv den mindste smule.” - Bayer

Bæredygtighed og socialt hensyn
Med bæredygtig udvikling i sigte søger Bayer altid efter at opnå en balance mellem det økonomiske, sociale og hensynet til miljøet. Den økonomiske fremgang gennem udvikling af innovative produkter foregår således ved at spare på ressourcerne, samtidig med at både miljø og mennesker behandles ansvarligt. For at opretholde et sund og humant samfund giver brandet et globalt bidrag.  

Priorin fra Bayer

For hår, hud og negle har Bayer Nordic skabt et af verdens mest solgte tilskud! Det er kaldet Priorin og findes både som Priorin shampoo samt kosttilskud som kapsler. Produkterne har med deres veldokumenterede effekt vækket stor succes blandt dets mange forbrugere, der har kunne bidrage til et sundere, stærkere og mere glansfuldt hår.

Kernen er de helt rette, ufarlige og sunde ingredienser, som kan medvirke i mere livskvalitet både hos mænd og kvinder. 

Bayer teststrimler

Mange må dagligt tjekke deres blodsukker ved hjælp af blandt andet et blodsukkerapparat. Bayer er ligeledes et velkendt og anerkendt brand, når det gælder måling af blodsukker. De tilbyder nemlig både nogle af de bedste teststrimler, blodsukkermålere samt tilhørende lancetter.

Med Microlet Next fingerprikker fra Bayer kan du blandt andet også benytte 5 forskellige stikkedybder, der nemt, smidigt og sikkert frembringer en bloddråbe til måling af dit blodsukker. Mangler du Bayer Microlet lancetter findes de også som farvede lancetter.  

Køb produkter fra Bayer hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du flere af de anerkendte og anmelderroste produkter fra Bayer. Vi tilbyder endog disse til gode priser og særlige tilbud. Du finder ligeledes de velkendte Berocca Perfomance brusetabletter i 2 let medbringelige pakningsstørrelser.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.