Hair Volume - 90 tabl.

Hair Volume - 90 tabl.
359,95 -38%
Vejl. pris 579,00
(26) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra New Nordic & Hair Volume
Varenummer: 7031
Ofte købt sammen
Hair Volume - 90 tabl.
Priorin Shampoo - 200 ml
Berthelsen Silica Extra - 60 stk.
Pris i alt
103,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Få en sundere hårvækst med Hair Volume fra New Nordic

New Nordic’s  Hair Volume tabletter er en ny generation af kosttilskud til personer, som ønsker at bevare sundt og kraftigt hår og undgå diffust tab af hår.

Hair Volume er anderledes end den overflod af shampooer, vitaminkurer og hårpiller, der findes på markedet. Hair Volume er en svensk opfindelse, der er baseret på et æbleekstrakt og rig på de såkaldte phytocyanidiner, der fungerer som vækstfaktorer på hårsækkens celler.

New Nordic Hair Volume findes i forkellige størreser. Du kan se hele udvalget her.

Anbefales til dig der:

  • I perioder oplever tyndere hår og forringet hårvækst, der skyldes antioxidant stress
  • Efter overgangsalderen, som reaktion på hormonelle forandringer
  • Når du ønsker at give din hårvækst den bedste ernæringsmæssige støtte til et smukt hår

Fordele:

  • Indeholder phytocyanidinrig æbleekstrakt (vækstfaktor)
  • Tilfører vitaminer til hårrødderne (bl.a. biotin, der hjælper med at bevare en sund hårvækst og volume)
  • Tilfører aminosyrer og mineraler til hårrødderne (bl.a. kobber, der modvirker grå hår)
  • Indeholder ekstrakt af hirse og organisk silica
  • Tabletterne er højkoncentreret – dvs. én tablet om dagen er nok
  • Hair Volume er glutenfri og kan sikkert tages af folk med intolerance over for gluten
  • Hair Volume er helt fri for mælkeprodukter

Dosering:

1 tablet daglig i forbindelse med et måltid. For det bedste resultat fortsættes den anbefalede daglige dosis for en indledende periode på 3 måneder. Dagsdosis bør ikke overskrides.

Indeholder: 90 tabletter

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Æbleekstakt (Malus domestica, Borkh.) 0,2% procyanidin-B2 300 mg -
Hirseekstrakt (panicum miliaceum L., 0,2% miliacin) 250 mg -
padderokkeekstrakt (Equisetum arvense L., 7% silicium) 200 mg -
L-cystein 60 mg -
L-methionin 50 mg -
Biotin 475 µg 950%
Pantothensyre 30 mg 500%
Zink 8 mg 80%
Kobber 0,4 mg 40%
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

fyldemiddel (mikrokrystalinsk cellulose), Æbleekstrakt (Malus domestica Brokh.), Hirseekstrakt (Panicum miliaceum L.), padderokkeekstrakt (Equisetum arvense L.), L-cystein, L-methionin, Calcium-d-antothenat, konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), Zinkoxid, overfladebehandlingsmiddel (Magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), Cuprisulfat, Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), D-biotin

Oprindelsesland: Sverige
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Anne-Dorte Boa Kock - 20-09-2018
Havde høje forventninger til HaIrvolume pga. anmeldelser. Må desværre se i øjnene, at jeg har spildt 700 kr. Absolut ingen effekt! Fælder fortsat alt for meget og mit hår føles tyndt, trods sund livsførelse. Og trods 180 dage med HaIrvolume:(
Af Tanja Jørgensen - 15-07-2018
Jeg har taget disse mod hårtab i perioder, de virker rigtig godt, kan stærkt anbefales!
Af Julie Larsen - 15-07-2018
Efter 1/3 del igennem pakken synes jeg allerede at kan se/mærke en forskel. Mest af nye hår som vokser ud. Vil helt sikkert fortsætte med at tage dem. Kan godt anbefale til andre som både har tyndt hår og lider af hårtab/fælder meget
Af Vivian Vibæk - 13-07-2018
Jeg har haft stor glæde af Hair Volume da jeg i perioder har haft meget hårtab, det minskes væsentligt når jeg spiser 1 tablet hver dag.
Af Lis Nielsen - 13-07-2018
Virker godt på hårtab, hvis det tages i en periode. Holder også til dels grå hår væk. Bruger det jævnligt især i stressede perioder.
Af Erna Bente Jensen - 08-04-2018
Er rigtig glad for Hair Volumen, har fældet meget især ved hårvask, jeg har brugt produktet før, men holdt så en pause, hvor jeg begyndte og fælde igen, nu har jeg brugt tabletterne i ca. 5 mdr. igen og kan kun sige, at mig hjælper det på.
Af Maybritt Hattmann - 06-03-2018
Hair Volume har givet et overraskende hurtigt resultat. I perioder fælder jeg ekstremt meget og har været meget bekymret. Men dette produkt stopper fældningen og giver håret volume efte 3-4 uger. Jeg har anbefalet det til en kollega som har samme erfaring og hvis datter også bruger det med overraskende resultat. Maybritt
Af Anette - 06-03-2018
Fantastisk produkt. Efter en gastric bypass operation tabte jeg som forventet rigtig meget hår. Det begyndte at vokse ud igen , men efter jeg startede med Hair Volume tabletter tog det virkelig fart. Efter ca. 3 måneder fælder jeg meget lidt og mit hår er ligeså kraftigt som før. Nem intagelse , kun 1 tablet om dagen.
Af PLOOINAREE LO-SAKUNTHAM - 28-01-2018
ฉันอายุ54ปี มาจากประเทศไทย ผมร่วงมากๆๆ สามีของฉันซื้อจาก matas 90tabletter มาให้ ฉันลองกิน ....... ฉันสังเกตุสามารถช่วย ฉันจะซื้อเพิ่มจากที่นี่อีก
Af Sigridur Jakobsdottir - 07-11-2017
Mit kraftige hår blev tyndt i forbindelse med alvorlig stress, og jeg troede at jeg aldrig ville få mit flotte hår tilbage, i og med at jeg også har rundet de 50. Jeg har brugt Hair Volume nu i over et år, og mit hår er blevet flot igen. Det virker!
Af Else Jacobsen - 25-02-2017
Har nu prøvet dette produkt uden succes, kan ikke se nogen fremgang.Oplevede også at få meget stærke mavesmerter, som stoppede da jeg holdt med tabletterne. Kan ikke anbefales. ,
Af Kjær - 17-11-2016
Jeg havde høje forventninger til dette produkt, og blev skuffet. Jeg har fået tyndt hår ( aldersbetinget), og håbede disse pillet kunne sætte skub i hårsækkene igen. Har taget dem i 6 mrd, og der er ikke kommet flere hår, så spild af penge for mit vedkommende.
Af shahnaz lintner - 12-04-2016
Efter ca 1 mrd er der tydelig forskel.
Af Sonja Pedersen - 20-09-2015
Jeg har nu prøvet Hair Volumen i 3 måneder og det ser ud til, at produktet nedsætter mine problemer med mit hår. Så produktet kan anbefales til dette formål.
Af Inge Krogh - 20-09-2015
Jeg kan varmt anbefale Hair Volume, som jeg har brugt i flere måneder. Af og til har jeg forsøgt at holde en pause, men har hurtigt genoptaget produktet, da jeg tydeligt har kunnet se forskel på mit hår.
Af Monika Trøjborg - 20-09-2015
Jeg kan varmt anbefale Hair Volume, hvis man har problemer med sit hår. Jeg har oplevet en tydelig forbedring af mit hår efter 3 måneders tid
Af Lis Nielsen - 13-09-2015
Jeg kan varmt anbefale Hair Volume. jeg har oplevet en tydelig forbedring af mit hår efter nogle måneders brug.
Af Stephani - 09-09-2015
God, effektiv og hurtig resultat. Efter blot en måned kunne jeg mærke en forandring. Jeg kan varmt anbefale dette produkt.
Af Bitten Jørgensen - 08-09-2015
Stor anbefaling herfra. Efter få måneder oplever jeg tydelig forbedring -Selv min frisør blev overrasket.
Af Heidi Schmidt - 04-06-2015
Jeg har brugt Hair Volume i 3 måneder nu og mærker en tydelig forskel i hvor mange hår, der er i børsten, når jeg reder hår - mit hår føles tykkere og mere fyldigt. Kan klart anbefale dette til andre
Af Gitte Jensen - 22-03-2015
Jeg har prøvet HAIR VOLOUME i 4 måneder nu og er fint tilfreds. Anbefalelsesværdigt produkt!!
Af nadia - 12-03-2015
Det er det eneste som har haft en virkning på mig, har prøvet med b- vitamin, silica og meget andet. Har anbefalet det til flere.
Af Dorthe - 11-02-2015
Hair Volume. Jeg er fuldt ud tilfreds med pillerne. Jeg bruger dem sammen med B5 vitaminer.
Af Lise - 20-06-2014
Jeg søgte oplysninger inden jeg købte og fandt både folk der var meget tilfredse og nogle, hvor det ikke havde nogen effekt. Jeg kan bare sige, at det har virket på mig og jeg er derfor fuldt ud tilfreds. Men som en anden skriver tror jeg ikke man skal forvente en mirakelkur. Men jeg er positiv og derfor en positiv anmeldelse.-
Af Ina Dolberg Nørskov - 24-10-2012
Jeg har prøvet det i forbindelse med hårtab. Jeg supplerer med shampoo, hårkur og balsam mod hårtab og tager derforuden ekstra B- vitamin og zinktabletter. Mit hår er blevet en anelse tykkere og min frisør kan se nye hår dukke frem. Jeg har en god følelse af produktet, men det er en langvarig process, ingen mirakelkur, men jeg anbefaler det gerne sammen med andre tiltag.
Af Anne Sofie Aanæs - 16-10-2012
Jeg har fulgt anvisningerne på dette produkt og spist tabletterne med morgenmåltid i tre måneder nu. Jeg købte tabletterne fordi jeg var begyndt at fælde rigtig meget hår - jeg må desværre konkludere at tabletterne ikke har haft den ringeste effekt. Jeg fælder fortsat meget hår, og jeg kan ikke se at nye hår i usædvanlig grad vokser frem. Øv.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.