Hair Volume

9 Produkt(er)

New Nordic Hair Volume - For dit hud, hår og negle

Hvem ønsker ikke at være i besiddelse af den mest optimale og smukke udgave af sit hår, hud og negle? Med Hair Volume kosttilskud fra intet mindre end det velkendte og anerkendte brand New Nordic, kan du hurtigt bidrage til den bedste version af dig selv!

Du finder det eksklusive tilskud til mindst lige så eksklusive priser hos Med24.dk.

Beskyt hud, hår og negle med award-vinderen

Med Hair Volume tabletter kan du nemt slå tre fluer med et smæk og bidrage både til et stærkt, sundt og beskyttet hår!
 
Kosttilskuddet er vinderen af prisen “Skønheds Favoritter” fra Costume i 2018, som er baseret på de mange forbrugeres gode erfaringer med tilskuddet. Desuden vandt tilskuddet “Årets Inner Beauty Award 2019” ved Danish Beauty Awards. 

Tilskuddet har endog taget højde for eventuel intolerance over for gluten og mælkeprodukter, og er herfor helt laktosefri samt glutenfri.  

Kan Hair Volume hjælpe mig?
I perioder kan man døje med tyndere hår og forringet hårvækst. Det kan både skyldes antioxidant stress, overgangsalderen eller andre reaktioner på hormonelle eller psykiske forandringer.

Ønsker du at bidrage med den bedste ernæringsmæssige støtte i hårets eller hovedbundens værste tider, kan du gøre som mange og vælge et tilskud, der bidrager til en normale balance. Du kan finde hele vores sortiment af kosttilskud til hår her

Fordele ved Hair Volume

De nøje udvalgte ingredienser i kosttilskuddet besidder flere egenskaber med dokumenteret virkning. Det bidrager blandt andet til: 

  • At hjælpe med opretholdelsen af en normal hårvækst, fylde, styrke og glød.
  • At aktivere hårsækkene med en kombination af bioaktiv hårvækstfaktor.
  • At tilføre vigtige næringsstoffer til hovedbund og hårsække.
  • Opretholdelsen af normalt hår og negle.
  • Normal hårpigmentering.

Unik formel

Hair Volume tablet og gummies er baseret på en helt unik svensk formulering med hårvækstfaktorer, der går ind og bidrager med pleje og næring til både hovedbund, hår og negle, hvor væksten finder sted.

Blandt andet er biotion og zink med til at bidrage til opretholdelsen af hår, hud og negle, mens kobber bidrager til normal hårpigmentering. Derudover er tabletterne bestående af: 
ÆBLE: Æbleekstraktet er rigt på naturlige plantestoffer, der er udvundet således den høje kvalitet og de ønskede plantestoffer er bevaret. Indholdet af vitaminer og mineraler er helt essentielle for flere af kroppens celler.

HIRSE: Hirse er en hyppigt anvendt glutenfri kornsort. Kornsorten indeholder mange mineraler samt kiselsyre, der bidrager godt til huden.

PADDEROKKE: Padderokke er en af verdens mest silicaholdige planter. Silica er særligt anvendt i forbindelse med hudproblemer. Den er derudover kendt for at bidrage til styrkelsen af negle og hår.  

Form og dosering

Du finder både New Nordic Hair Volume på den velkendte tabletform, men de fås også som en velsmagende vingummi i Hair Volume Gummies! Ønsker du at bidrage til ekstra stærke negle findes desuden udgaven Hair Volume plus Nail Strong.

Voksne og børn over 11 år
Mens Hair Volume tabletten tages 1 gang dagligt i forbindelse med et måltid eller væske, tages Hair Gummies 2 gange dagligt også i forbindelse med et måltid eller drikke. Den anbefalede dosis bør hverken overskrides eller træde i stedet for varieret kost.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.