Hemojern - 60 tabl.

Hemojern jerntilskud fra Longo - 60 tabletter
68,00 -15%
Vejl. pris 79,95
(3) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Longo Range
Varenummer: 417
Ofte købt sammen
Hemojern - 60 tabl.
GraVitamin - 90 tab
Livol Multi Total Gravid - 150 tabl.
Pris i alt
80,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Hemojern er et skånsomt jerntilskud med god optagelighed og meget få bivirkninger

Det der gør HemoJern unikt i forhold til andre jernpræparater er indholdet af hemjern. Kroppen optager lettere hemjern end ikke-hemjern. Ved at kombinere hemjern med en lille del ikke-hemjern udnyttes kroppens naturlige optagelsesevne.
HemoJern er et jerntilskud, som anvendes ved jernmangel og forebyggelse af jernmangel.

HemoJern er et meget veldokumenteret jerntilskud, som har været på markedet mange år.

Et øget behov for jern kan blandt andet opstå i forbindelse med menstruation, når teenagere vokser, gravide kvinder og når man som bloddoner afgiver blod. I blodet opbevarer vi to tredjedele af kroppens jern, og når vi mister blod eller har ekstra behov for blodets funktion i vækstperioder, kan der være behov for at være opmærksom på indtaget af jern. 

Jerntilskud er normalt hårdt mod maven. HemoJern jerntilskud er formuleret, så det er skånsomt for maven. Det er fordi det indeholder både Hæmoglobinbundet jern (Hæmjern) og ikke-Hæmjern. Hæmjern optages lettere end ikke-Hæmjern og er således mere skånsomt for maven. 

Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse, en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, samt immunsystemets normale funktion.

Dosering af HemoJern

Menstruerende kvinder og bloddonorer: 2 tabletter dagligt.
Gravide fra 10. graviditetsuge: 3 tabletter dagligt
Øvrige: 1 tablet dagligt

HemoJern kan tages i forbindelse med et måltid.

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Jern 13,5 mg 96%
C-vitamin 40 mg 50%
Ingredienser:

Hemoglobinpulver (fra kvæg), Majsstivelse, Fugtighedsbevarendemiddel (E422), Ferrobisglycinat, Fyldemiddel (tricalciumphosfat), Antiklumpningsmiddel (E551), Akaciaegummi, Talkum, Carnaubavoks, Farve (titandioxid, jernoxider og jernhydroxider), Polyfruktose

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af P. Boye - 09-04-2013
Af Mette Andersen - 26-01-2012
Jeg begyndte at tage dette produkt i begyndelsen af min graviditet. Jeg oplevede ingen maveproblemer, men synes derimod at det var meget irriterende at skulle tage 3 tabletter dagligt (og ikke 6, som en anden anmelder skriver), som skulle tages imellem måltider og ikke samtidig med evt. multivitaminpiller (hvor der er kalk i). Som gravid synes jeg det var svært at finde tidspunkter på dagen hvor jeg ikke spiste eller tog multivitaminer, som man også skal tage, når man er gravid! Jeg endte med at gå over til depottabletter fra apoteket, hvor jeg kun skulle tage en enkelt tablet hver aften inden jeg gik i seng. Det er noget nemmere at huske og administrere.
Af Anette Kristensen - 28-12-2009
Jeg tager pt. Hemojern ifm. min graviditet - og har tidligere taget dem, da jeg har lav blodprocent. Jeg lagde egentlig ud med at spise Gravi-jern, men måtte efter blot få dage konstatere, at de i lighed med andre jern-præparater bare ikke var særlig befordrende for hverken min fordøjelse eller afføring. Og derfor måtte jeg igen ty til Hemojern. Så hermed mine varmeste anbefalinger til produktet - at jeg ikke giver 5 på skalaen skyldes udelukkende, at man skal indtage så mange tabletter dagligt for at opnå den anbefalede mængde (ift. graviditet). Dette vil være mindre, hvis man blot spiser pillerne som kosttilskud udenfor graviditet.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.