Frontline vet spray, hund og kat – 250ml

Frontline vet spray, hund og kat – 250ml
207,00 -10%
Vejl. pris 230,00
(6) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Frontline & Frontline Spray
Varenummer: 2328
Ofte købt sammen
Frontline vet spray, hund og kat – 250ml
Flea-x loppespray - 400 ml
Capstar Vet loppemiddel til hund 11-57 kg (57 mg) - 6 tabletter
Pris i alt
109,95

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Frontline vet spray behandler lopper, flåter og lus på både hund og kat.

 • Forebygger nye loppeangreb i op til 8 uger 
 • Beskytter mod flåter op til 4 uger på hund. 
 • Kan anvendes drægtige og diegivende dyr.
 • Kan anvendes som en del af behandlingen af loppeallergi
 • Kan anvendes til hvalpe og killinger fra de er 2 dage gamle
 • Indeholder 250ml. (Fås også i 100ml.)

Yderligere information:

 • Frontline vet. (fipronil). 
 • Indikationer: Forebyggelse og behandling af loppe- og luseangreb hos hund og kat samt flåtangreb hos hund. Behandling af flåtangreb hos kat. Kan indgå i behandling af allergisk eksem forårsaget af lopper. Kan anvendes til drægtige og diegivende dyr.
 • Kontraindikationer: Bør ikke anvendes til syge eller afkræftede dyr. Bør ikke anvendes til kaniner. Må ikke anvendes sammen med andre loppemidler. 
 • Bivirkninger: Yderst sjældent kan ses forbigående hudreaktioner, hudkløe samt hårtab. Undtagelsesvis kan ses savlen, reversible nervøse symptomer, opkastning samt luftvejssymptomer. 
 • Forsigtighedsregler: Det bør undgås at dyr slikker på behandlingsstedet efter behandling. Ved shampoobade nedsættes virkningsvarigheden. Fasthæftning af enkelte flåter kan forekomme. Behandlede dyr bør omgås med forsigtighed indtil behandlingsstedet er tørt. Kontakt af produktet med mund og øjne bør undgås. Vask hænder efter brug. 
 • Udl. V. Frontline vet. spray (fipronil 2,5 mg/ml) beskytter effektivt mod lopper hos hund og kat i op til 2 mdr. og mod flåter hos hund i op til 4 uger. Kan anvendes til hvalpe og killinger fra de er 2 dage gamle. 
 • Dosering: 3-6 ml/kg afhængig af pelsens længde. 
 • Overdosering: Ved overdosering kan ses nervøse symptomer, nedstemthed og savlen. 
 • Pakninger: pumpespray à 100 ml og 250 ml. 
 • Se endvidere brugsanvisning på pakningen. Merial Norden A/S, Mileparken 20 E, 2740 Skovlunde, tlf. 44540040. Januar 2007.
Lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Christina Timm - 02-12-2013
1 flaske rækker desværre ikke langt, men et super produkt skal nok bruge 2 flasker mere for at være sikker på at alt er kommet væk har 2 katte og hvert 14 dag kommer her hund og det er hunden som slæber med ind. Øv så hunden skal have mens den er her, hos mig. Hans menneske kan ikke finde ordentlig ud af det!
Af Rikke Purkær Larsen - 14-10-2013
Jeg fandt produktet på Med24, uden at have kendskab til det. Men en løsning var yderst nødvendigt, for mine 14 dage gamle killinger. De havde fået et par lopper, selvom deres mor får Frontline Combo. Jeg tog chancen, og købte og afprøvede produkter - og vupti, de små kræ var igen loppefri. Super produkt.
Af Diana Sandberg Pedersen - 30-10-2011
Jeg har brugt Frontline vet spray med noget blandet resutat på både hund og kat. Når jeg bruger det plejer jeg at bruge en 5 ml sprøjte til at dosere med, så man sikker på at komme ned under pelsen og man slipper for sprøjtelyden flere katte ikke kan lide.
Af Lars Hedegaard Sørensen - 20-03-2011
Jeg har gennem flere år brugt dette produkt, til både hund og katte. Med lidt tilvænning- og velvejle fra dyrenes side, er det meget let at påføre. Ved at anvende det med de anførte intervaller, er virkningen meget overbevisende på både lopper og flåter med videre. Kan derfor klart anbefale dette produkt, til dem der på en nem måde, vil slippe for bekymringer med utøj på deres hunde og katte!
Af Marie Martinussen - 22-03-2010
Godt produkt, mange penge at spare når man har mange dyr :0)
Af Mette Holst Jensen - 23-02-2010
Super produkt Jeg bruger det til mine heste. Til bekæmpelse af lus. Sprayes på ben, hale og manke. Altså områder hvor der er meget pels.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.