Flåter og Tæger

Flåtbid kan medfører kløe og hudirritation, men flåterne kan også overføre farlige sygdomme som borrelia og TBE. 
Hvad er en flåt, hvordan får dit kæledyr flåter, hvad er symptomerne på flåter, og hvordan undgår du dem? 
Læs vores artikel om flåter og bliv klogere. 

Der er mange små dyr, som gerne vil deles om dit kæledyr. Fælles for dem alle er, at de generelt er ret irriterende. Vores kæledyr kan blive udsat for angreb, næsten lige meget hvor de befinder sig. For eksempel kan hunden blive angrebet af flåter og tæger under luftningen, hvis det foregår i en skov eller ved højt græs. På samme måde kan katten også komme hjem med flåter og tæger efter de har været ude og vandre for sig selv. Det er dog ikke kun flåter og tæger man skal være opmærksom på. Det er også vigtigt at være opmærksom på lopper, som der udelukkende med deres tilstedeværelse kan nedsætte livskvaliteten for dit kæledyr, hvis man ikke er opmærksom.

Det kan dog også forudsagde større problemer, end den kløe og utilpashed lopper bringer med sig. Flåter kan være bærer af bakterien Borrelia. Denne bakterie kan give store problemer for kæledyr, såvel som mennesker. Det anslås, at op mod 55 procent af flåterne bærer bakterien. Dette er meget alvorligt, da de overfører smitten via deres bid på kæledyret eller os. Smitte kan give alt fra feber, træthed mv. til mere alvorlige ting som hjerte, lever og nyre problemer. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på dit kæledyr og tjekke dem jævnligt. I tilfælde af den uheldige situation, at du finder en har Med24 lige det du skal bruge til at komme problemet til livs.

Læs vores artikel om Borreliose her, og få mere viden om sygdommen samt gode råd til forebyggelse.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.