Luk

Medlemsbonus

Du anvender din bonus på siden "ordreoversigt", som kommer lige før betalingssiden. Totalbeløbet for din ordre vil straks blive opdateret. Se nedenstående udsnit af siden. 

Se nedenstående eksempel


Gå til kurven
Medlemsklubben Få gratis vareprøver og 5% bonus
Nordens største udvalg til et sundt liv

Kosttilskud til hudpleje

Du er her: Forside > Hudpleje > Kosttilskud
Kosttilskud til hudenDen nye generation af cremer er blevet endnu bedre til at trænge dybt ind i huden, men skal du helt i dybden skal hudplejen komme inde fra. Dette kan du opnå via din kost og ved hjælp af kosttilskud, som er specielt udviklede til at pleje din hud. Imedeen har udviklet en serie af populære kosttilskud, som er tilpasset netop din hudtype/aldersgruppe.
Filtrer: Mærker

Beauté Pacifique Berthelsen (DFI) Imedeen Silicea Nani
Beaute Pacifique LA Forte - 60 tabletter
Beaute Pacifique LA Forte - 60 tabletter
5 ( 1 )
335,95 DKK
Vejl. 395,00
 Spar 15%
Læs mere
Berthelsen Beta Factor, 90 stk
Berthelsen Beta Factor, 90 stk
5 ( 4 )
84,95 DKK
Vejl. 99,00
 Spar 14%
Læs mere
Imedeen Derma One - 180 stk
Imedeen Derma One - 180 stk
5 ( 3 )
736,95 DKK
Vejl. 920,00
 Spar 20%
Læs mere
Imedeen Derma One - 60 tab.
Imedeen Derma One - 60 tab.

319,95 DKK
Vejl. 370,00
 Spar 14%
Læs mere
Imedeen Prime Renewal, 120 stk
Imedeen Prime Renewal, 120 stk
5 ( 5 )
488,95 DKK
Vejl. 610,00
 Spar 20%
Læs mere
Imedeen Time Perfection, 120 stk
Imedeen Time Perfection, 120 stk
4.5 ( 10 )
639,95 DKK
Vejl. 820,00
 Spar 22%
Læs mere
Imedeen Time Perfection, 60 stk
Imedeen Time Perfection, 60 stk

395,95 DKK
Vejl. 450,00
 Spar 12%
Læs mere
Nani Hud - 30 breve
Nani Hud - 30 breve

406,95 DKK
Vejl. 478,00
 Spar 15%
Læs mere
Udsolgt
Original Silicea - 90 kapsler
Original Silicea - 90 kapsler

323,95 DKK
Vejl. 359,00
 Spar 10%
Læs mere

Skønheden kommer indefraHar vi det godt, er vi i balance med os selv og vores krop, så smitter det af på den måde, vi tager os ud overfor omverdenen.  Det er virkelig ikke bare en skrøne, når man siger; skønheden kommer indefra.  Samme regler gælder også huden og vores hår. Er vi opmærksomme og sørger for at den indre kerne i vores huden og hår er sund, så vil det automatisk også kunne ses på huden og hårets overflade.

 
På Med24.dk gør vi os i et stort udvalg af diverse skønhedsprodukter. Et udvalg vi er meget stolte af, for det er skønhedsprodukter, der har en holistisk tilgang til skønhed – skønheden skal plejes udefra såvel indefra. 
Produkter fra Imedeen gør netop det, hvorfor vi på Med24.dk er stolte over at kunne præsentere jer for en række af deres produkter til favorable priser.

Imedeen Time Perfection    
Time Perfection fra Imedeen er et avanceret hudpleje-produkt, der henvender sig til kvinder fra 40 år og op. Ved at kombinere den unikke hudrevitaliserende Marine Complex med LycoPhence GS, som indeholder tomatekstrakt og vindruekerneekstrakt, går Time Perfection fra Imedeen ind og understøtter hudens struktur. Derved får huden en både sund, smidig og strålende overflade.

Imedeen perfection bidrager altså til hudens kvalitet og fugtbalance, og så mindsker Time Perfection fra Imedeen synligheden af hudens linjer og rynker. Huden vil føles både blødere, mere glat og spændstig efter nogen tid med Time Perfection.

Hair and Nails 
“Alt i alt vil jeg 100 procent anbefale andre at tage Imedeen Hair and Nails, i hvert tilfald dem der ønsker smukt hår og stærke negle”.
Sådan skrev Nana Poulsen i sin anmeldelse af Imedeens Hair and Nails-produkt på vores hjemmeside. Imedeen Hair and Nails går nemlig ind i kernen og plejer hår og negle indefra og ud. For 195,95 kr. får du 60 kapsler, som du skal tage én af om dagen. Kapslerne arbejder helt inde fra roden og ud og giver næring, så både hår og dine negle kommer til at skinne smukt og naturligt.

Tan Optimizer
Man skal have respekt for solen. Det er lige netop det, som Imedeen Tan Optimizer har. Her kan du få samme gyldne sommerbrune hud, men uden at skulle ligge og stege i timevis med de risici, som det har for hud og helbred. 
Sine Petersen skrev i sin anmeldelse: ”Godt produkt, som virker. Har taget det i forbindelse med en ferie, og min hud tog bedre imod solen uden at blive rød. Husk dog stadig at bruge solcreme”.

Og det er helt rigtigt. Selvom Tan Optimizer hjælper huden med at tage mod solens stråler, så er Tan Optimizer ikke en erstatning for solcreme. Start med Tan Optimizer godt en måned inden ferien til Thailand eller Thy (for den sags skyld), og så vil du opleve, hvordan Tan Optimizer hjælper med at optimere og forberede huden på solens stråler. Tan Optimizer giver nemlig huden ekstra pleje, når du opholder dig i solen, derhjemme eller på ferien. De 60 tabletter, som kommer med hver pakke, er fyldt med A, C og E vitaminer, som arbejder med huden indefra og ud, og på den måde bliver huden forberedt på solen, alt imens hudcellerne beskyttes mod det oxidative stress, som forårsages af solens UV-stråler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Vind et gavekort til Med24.dk på 500 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i
konkurrencen om et gavekort på 500 kr.