Idun Refreshing Dry Shampoo

Idun Refreshing Dry Shampoo
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra IDUN Minerals & IDUN Minerals Haircare
Varenummer: 39222

Opfriskende Tørshampoo fra IDUN Minerals Haircare

IDUN Minerals' tørshampoo er et super effektivt produkt, som uden at tynge håret eller efterlade pulver- og hvide spor, giver det et friskt og rent udseende, når du aller mest har brug for det. Produktet giver tilmed håret en naturlig volumen, som gør det let og fyldig samt nemmere at style. Produktet passer til absolut alle hårtyper og hårfarver, på grund at sin transparente egenskab. Det er det naturlige indhold af risstivelse, som gør, at tørshampooen får ovennævnte egenskaber. Produktet virker også beskyttende på håret gennem sit indhold af provitaminet B5, som effektivt styrker hårstråene. 

Refreshing Dry Shampoo fra det svenske IDUN er den første tørshampoo på markedet til at blive svanemærket, hvilket gør den utroligt velegnet til dig med selv den mest følsomme hovedbund! 

Sådan bruger du produktet

Tørshampoo er din redning i den travle hverdag, når håret virker trist og fedtet, men du ikke har tid til en hårvask! 

Produktet omrystes grundigt og sprayes ind i tørt hår (med cirka 15-20 cm afstand fra hovedbunden). Efter et par sekunder masseres produktet blidt ind i hovedbunden, hvorefter håret børstes igennem, så udseendet bliver helt naturligt. Voila! Dit hår får en frisk og sund udstråling på ny. 

Hårpleje fra IDUN Minerals

Haircare serien fra IDUN Minerals består af en række højkvalitetsprodukter, som alle er fremstillet med dét formål at pleje og passe på dit hår, og din hovedbund. Alle er de lavet på de bedste naturlige ingredienser, som er fri for skadelige kemiske stoffer. Tilmed er de alle veganske. Tørshampooen er fri for silikone og parfume og er dermatologisk testet for at sikre, at produktet egner sig til selv den mest følsomme hovedbund. Bedre bliver det simpelthen ikke. 

Indhold: 200 ml

Ingredienser

Butane, Isobutane, Alcohol Denat., Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Isopropyl Myristate, Panthenol, Aqua, Cetrimonium Chloride, Citric Acid

Indgår i kategorierne
  1. Hårpleje
  2. Tørshampoo
Svanemærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?