Pharmaceris H-Purin Special Shampoo - 250 ml.

1
Se alle produkter fra Pharmaceris & Pharmaceris H-Serie
Varenummer: 53527

Pharmaceris H-Purin Special Shampoo - specialshampoo til vask og pleje af hovedbunden med symptomer på skæl

Har du problemer med skæl af forskellig art og oplever eksempelvis kløe, irritation og afskalning af huden? Pharmaceris H-Purin Special Shampoo er en specialshampoo, som er særdeles effektiv til dig, der oplever symptomer på skæl af forskellig art, herunder tørt og fedtet skæl, kløe, irritation og afskalning af huden. Denne shampoo behandler både tørt og fedtet skæl og er udviklet med en dermatologisk formel til følsom hud.

Shampooen fra Pharmaceris er beriget med aktive ingredienser, der effektivt behandler, forebygger og bekæmper skæl i hovedbunden. Scalpshield-formlen bidrager til at genoprette og vedligeholde balancen i det korrekte mikrobiom og den passende pH-værdi i hovedbunden, mens de antibakterielle og svampedræbende egenskaber fra Octopirox® og Ciclopirox Olamin begrænse væksten af ​​de mikroorganismer, der er ansvarlige for udviklingen af ​​skæl. Derudover indeholder shampooen allantoin og aloe vera, som dulmer irritation, rødme og kløe i huden.

Effektivitet:

  • 88% oplever effekt i forhold til at bekæmpe skæl
  • 75% oplever mærkbart reduceret skæl efter første vask
  • 100% oplever reduceret hovedkløe efter første vask

Aktive ingredienser:

Anti-skæl-præbiotikaet regulerer populationen af ​​Malassezia-svampen (årsagen til seborrhea og skæl) i hovedbunden ved at hæmme enzymet 5-α-reduktase og reducere produktionen af ​​talg. Det har en immunmodulerende effekt og styrker stratum corneum. Netop derfor er det perfekt til hud med tendens til skæl, samt fedtet og overfølsom hud. Det lindrer hovedbunden og reducerer afskalning/skæl efter første brug. Det er ikke så aggressivt som “klassiske” anti-skælmidler.

OCTOPIROX® har stærke antibakterielle og svampedræbende egenskaber og normaliserer og genopretter balancen i den epidermale mikroflora. Dette hjælper med at bekæmpe Malassezia, som er en svamp, der bidrager til dannelsen af ​​skæl og seborrhea.

Cyclopirox Olamin antifungal har en effekt, der forstyrrer transporten af ​​essentielle næringsstoffer til svampecellerne, beskadiger cellemembranen og hæmmer nogle metaboliske processer, hvilket resulterer i svampecellers død.

Allantoin har en fugtgivende, regenererende, anti-inflammatorisk og beroligende effekt. Det lindrer rødme og reducerer svie og kløe i huden, som er et typisk symptom på skæl.

Aloe gel har antibakterielle, svampedræbende og antiinflammatoriske egenskaber. Det reducerer svie og kløe i huden og lindrer betændelse.

Anvendelse:

Påfør shampooen i vådt hår. Massér grundigt også ned i hovedbunden indtil det skummer. Lad den virke i 1-2 minutter. Skyl derefter grundigt med vand. Hvis det er nødvendigt, gentag proceduren. I tilfælde af kontakt med øjnene, skyl dem grundigt med vand.


Indehold:
250 ml.

Ingredienser:

Aqua (vand), natriumkokossulfat, decylglucosid, Cocamidopropylbetain, Glycerin, Propylenglycol, Aloe Barbadensis bladjuice, piroctone olamin, Allantoin, ciclopirox olamin, epilobium angustifolium blomst/blad/stængel-polyacrylat-ekstrakt, stængel-pol 6, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citronsyre, T-Butylalkohol, Natriumbenzoat, Kaliumsorbat, Parfume (Duft)

Se alle produkter fra Pharmaceris & Pharmaceris H-Serie
Varenummer: 53527

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.