Kundeservice
0 varer
Kurv

Blodtryksmåler - Stort udvalg i Blodtryksmålere - Tilbud

Vores anbefaling: Køb en god blodtryksmåler der er klinisk testet og godkendt. Hos os er det enkelt for vi sælger kun en blodtryksmåler, som er klinisk testet og godkendt. Vi har gode priser på blodtryksmålere. Se de mange tilbud ved at klikke på banneret.

Microlife Blodtryksmåler - Klinisk testet Blodtryksmålere

En blodtryksmåler til hjemmemåling af blodtryk er i de senere år blevet meget populær. Med en sådan blodtryksmåler er det muligt at måle blodtrykket i vante omgivelser hvilket umiddelbart giver en større sikkerhed for resultatet. En ”blodtryksmåler” er imidlertid et vidt begreb da der findes blodtryksmålere af meget varierende kvalitet. Det er i denne sammenhæng vigtigt, at man ikke køber en billig blodtryksmåler, da en billig blodtryksmåler desværre ofte måler forkert.

En blodtryksmåler bør have en justerbar manchet og det sikreste er at vælge en blodtryksmåler, der måler på overarmen. Det er endvidere vigtigt, at man følger apparatets brugsanvisning nøje. Man skal hvile 5-10 minutter inden målingen, der skal være ro, man må ikke tale eller sidde uroligt, og man skal bruge den korrekte manchetstørrelse.

Eksempler på blodtryksmålere hos Med24.dk:

Microlife BP A6 PC
Microlife BP A6 PC
(overarm)
Omron M6 comfort
Omron M6 blodtryksmåler
(overarm)
Microlife BP A3 Plus
Microlife blodtryksmåler
Microlife BP A3 Plus

Såfremt man er i tvivl om blodtryksmåleren er tilstrækkelig præcis bør man foretage krydskontrol af sit blodtryk ved en læge. Læger kan endvidere rådgive om hvilke forhold man skal være opmærksomme på ved måling af blodtryk, herunder hvilke forhold – udover kvaliteten af blodtryksmåleren – som kan have indvirkning på resultatet.

Atrieflimren
Den nyeste blodtryksmåler fra Microlife har ud over pc-tilslutning også mulighed for at registrere "atrieflimren", når man måler sit blodtryk. Atrieflimmer er en rytmeforstyrrelse i hjertet, hvor fejl i de elektriske signaler i atrierne får hjertet til at slå uregelmæssigt. Ved en sådan rytmeforstyrrelse kommer de normale, koordinerede sammentrækninger mellem atrierne og ventriklerne ud af takt, hvilket påvirker hjertets evne til effektivt, at levere blod til kroppen. Atrieflimmer kan i værste tilfælde forårsage blodpropper, hvorfor en regelmæssig screening er en fordel.

 
Yderligere information om blodtryk og blodtryksmåling

Guide til valg af blodtryksapparat  |  Blodtryk - Hvad er det?  |  Fakta om forhøjet blodtryk   |  Hvad kan man gøre ved højt blodtryk?  |  Højt blodtryk er usundt

 

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832