Xlash

Xlash

Vink farvel til falske øjenvipper med Xlash’s fantastiske øjenvippe serum, der stimulerer dine vippers vækst! Det populære vippeserum er blandt kundernes fortrukne. Se udvalget af øjenmakeup, produkter til læberne og øjenbrynsserum her på siden! 

Øjenvippeserum | Øjenbrynsserum | Xlips | Xlash Mascara 

5 Produkt(er)

Bag om Xlash

Xlash Cosmetics lancerede deres første produkt, det fantastiske Eyelash Growth Serum, til hele Skandinavien i 2011. Det innovative produkt stimulerer dine vipper og blev startskuddet til en række produkter med effektive ingredienser. I dag er Xlash’s produkter tilgængelige i mere end 30 lande og brandet har 3 millioner kunder på verdensplan.  

I brandets DNA er en stræben efter naturlighed, hvor skønhed har grobund i videnskab og bæredygtighed. Derfor har Xlash udvidet sortimentet, så du ikke kun kan få naturlige, lange øjenvipper. I udvalget optræder der nemlig også serum til øjenbryn og lækre plejende balms til dine læber, så du nemt kan fremhæve alle dine bedste sider. 


Vippeserum der virker

Hvem ville ikke ønske, at man havde lige så lange og smukke øjenvipper, som når man lige har lagt mascara? Langt de fleste drømmer i hvert fald om naturlige, mørke vipper, der nemt giver et feminint udtryk. Med et øjenvippeserum er denne drøm indenfor rækkevidde! 

I dag finder du mange, effektive øjenvippe serums, som kan gøre dine øjenvipper lange. Desværre er priserne også høje, hvilket måske afholder dig fra at investere i dem. Af netop denne grund fik Xlash en mission om at skabe et effektivt serum, der også kunne være et billigere alternativ. Dette førte til et populært og prisvenligt produkt i form af Xlash Eyelash Serum. Test af Xlash vippeserum har påvist de mange gode egenskaber, og du kan ved dagligt brug opnå op til: 

  • 45% længere vipper
  • 40% fyldigere vipper
  • 20% stærkere vipper

Resultaterne viser sig efter cirka 28 dages brugs, hvorefter du kan gå fra at bruge serummet dagligt til at bruge det et par gange om ugen efter behov. Du finder det lækre serum i flere størrelser alt efter hvor meget og hvor længe du vil bruge det. I Xlash Pro Eyelash Serum får du 6 ml, hvor du har rigeligt med serum til at opretholde dine lange vipper efter 28 dage.  


Xlash til dine øjenbryn

Er du en af mange, der tidligere har overplukket dine øjenbryn eller kan dine øjenbryn ikke rigtig blive fyldige uden make-up? Med Xbrow Eyebrow Conditioner kan du få naturlige, tætte og fyldige øjenbryn. På bare 28 dage kan det fantastiske serum til øjenbryn give dit ansigt karakter og et elegant look med naturlige ingredienser og mineraler. Det dermatologisk testede produkt er nemt at anvende og kan efter 6 uger give din øjenbryn op til 72% mere volumen, længde og fylde. 


Xlips – Xlash's produkter til dine læber

Vil du fremhæve dine læber på en naturlig måde? Så du kan vælge mellem to vidunderlige produkter fra Xlash Cosmetics. Trænger dine læber blot til en kærlig hånd, kan du prøve den plejende Xlips Intensive Care Lip Balm til tørre og beskadiget læber. Med naturlige ingredienser som hyaluronsyre virker balmen genoprettende og udglattende på fine linjer. 


Øjenmakeup fra Xlash

Vil du give dine øjenvipper ekstra volumen og drama, kan du prøve Xlash Mascara. Den sorte mascara er beriget med B5 og E vitamin, så dine vipper bliver fremhævet og plejet på samme tid. Du opnår altså nogle af de samme fordele som ved et øjenvippeserum samtidig med, at dine vipper bliver smukke og mørke. Mascaraen fra Xlash indeholder naturlige ingredienser, er tårefast og definerer vipperne. 


Vippeserums fra andre mærker

I kategorien Øjenvippe serum finder du hele udvalget af de bedste øjenvippe serums fra lækre mærker. Udover Xlash finder du også effektive vippe serums fra blandt andre Vichy, Dr Hauscha og Gosh. I sortimentet er desuden den eksklusive Revitalash Advanced Eyelash Conditioner, som er en af de mest populære produkter på markedet. Hos Med24.dk finder du ofte gode tilbud på øjenvippe serum, så du kan pleje dine vipper med de bedste produkter. Du kan læse meget mere om Revitalash og se alle de lækre produkter fra brandet her

pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.