Øjenvippe serum

Drømmer du lange, smukke vipper? Med et effektivt øjenvippe serum kan du få naturlige, lange vipper, så du slipper for mascara og vippe-extentions. Vil du alligevel gerne bruge mascara, kan du se nærmere på eksempelvis Lavindes fantastiske kombi-produkt, der både fungerer som serum og mascara. Bliv kloggere vippeserum her!

Hvad er øjenvippe serum? | Sådan bruger du øjenvippe serum | Hvornår kan jeg se resultater?

31 Produkt(er)

Øjenvippeserum - Få fyldige og smukke vipper

Går du og drømmer om længere og mere fyldige øjenvipper? Så kan øjenvippeserum være den løsning, du går og leder efter!

Vi hos Med24.dk har udvalgt vores øjenvippeserum nøje, for at kunne tilbyde dig nogle af de mest kvalitetsfyldte og sunde valg, der findes blandt øjenvippe serum. I vores sortiment finder du serum, der indeholder nøjagtig de stoffer, som kan gå ind og påvirke hårene på øjnene og skabe de flotte og ønskede resultater, du går og drømmer om! 

Hvad er øjenvippeserum?

Øjenvippe serum er væske, der påføres ved øjenvipperoden. Serummet er et slags tilskud, der plejer øjenvippehårene og giver dem muligheden for at vokse sig lange, fyldige og stærke. 

Indholdet består af en række aktive ingredienser, der kan forbedre, optimere og stimulere væksten og vippernes tilstand. Meget øjenvippeserum bidrager også til at give vipperne en længere levetid, idet de gøres stærkere og får sværere ved at falde af eller knække.

Dette skal du være opmærksom på: Indholdet og de forskellige aktive stoffer varierer fra serum til serum. Nogle skal desuden kun påføres en gang dagligt, hvorimod andre bør påføres to gange om dagen. 

Sådan påføres øjenvippeserum

Serummet påføres langs den øverste vippekant hen ad øjenlågene – næsten ligesom en flydende eyeliner. Serummet skal virke ved huden og hårrødderne, som er stedet, der skaber grobund for de fine vipper. Men inden du når dertil, skal du være opmærksom på følgende! 

  • Øjenvippeserum skal anvendes på afrenset hud.
  • Øjenvippeserum påføres 1-2 gange dagligt – gerne før sengetid. Læs om dette under hvert enkelte produkt.
  • Påføres dit vippeserum om morgenen inden du lægger makeup, så lad det helst tørre i ca. 5 min. inden.
  • Anvend helst en oliefri makeupfjerner og creme rundt om øjnene, da olien og cremen kan ligge sig som en hinde eller barriere på huden og derpå forhindre vippeserummet i at trænge ind.
  • Øjenvippeserum må ikke komme i øjnene. Såfremt det gør, skal øjnene skylles grundigt med vand, da det kan føre til irritation i øjet.
  • Har du meget sarte øjenomgivelser? Så anbefaler vi, at du går efter et serum uden parabener og parfume.

Hvornår kan du forvente at se dine resultater?

Resultaterne viser sig oftest mellem 8-16 uger, og du bliver derfor nød til at skabe plads til tålmodighed. Når det kommer til øjenvippeserums effektivitet, varierer det også fra person til person, hvilket du bør være opmærksom på - Ikke alle produkter skaber lige store underværker for hver enkelte af os.

Vi er alle forskellige, det gælder også vores vipper. Nogle har mørke, fyldige og kraftige øjenhår, mens andre har små, tynde og få. Selvom stofferne i de forskellige serummer er udvalgt nøje, og er nøjagtigt dem, der skal til for at optimere vippernes vækst, vil nogle ikke opleve umiddelbare resultater, hvorimod andre vil opleve særligt synlige resultater.

Husk også at øjenvippeserum blot optimerer din naturlige hårvækst hos øjenvipperne, og har du derfor tendens til små og tynde vipper, bør du ikke forvente kæmpe volumen og lange vipper. Omvendt vil dem, der i forvejen har fyldige vipper, heller ikke kunne forvente at disse kan optimeres yderligere.

Du kan eventuelt tage et før og efter billede for at se de nøjagtige resultater - Ofte lægger vi slet ikke mærke til, at der sker en forbedring, hvis processen er langsommelig. 

Hvad gør du, når du har oplevet de ønskede resultater?

Når først du har oplevet en ændring i dine vipper, kan du så småt begynde at anvende serummet hver tredje til fjerde dag. Hvis du stopper med at bruge det, vil dine vipper blot vende tilbage til deres normale tilstand.

Hvis ikke du oplever en forbedring kan du prøve at anvende et andet serum med andre indholdsstoffer.  

Sådan vælger du det rette øjenvippeserum

Sådan vælger du det rette øjenvippeserum

Hvilken øjenvippeserum er den bedste? Og hvilken serum er bedst i test? Det er godt spørgsmål, men der findes desværre ikke et konkret svar, da alt som sagt varierer fra person til person. Nogle aktive stoffer i et serum vil fungere optimalt for den ene, og derimod ikke kunne skabe resultater for en anden.

Der findes et utal af forskellige former for serum til Vipperne. Det er lige fra de helt billige mærker til de eksklusive mærker. I vores sortiment har vores eksperter sørget for at udvælge de bedste og sundeste valg for dig.

Vichy Liftactiv Serum 10 og øjenvippe serum fra Revitalash er nogle af de mest populære mærker blandt vores kunder. Men vi tilbyder også en række andre eksklusive mærker! 

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig!

Vi ønsker at give dig den bedste service og oplevelse, når du handler hos os. Derfor har vi en række eksperter i vores team, som står klar til at rådgive og vejlede dig, såfremt du er i tvivl. Vi ønsker at give en garanti for, at du får det rette produkt - det som imødekommer dine behov.

Vores materialist Helena Moss er uddannet materialist. Hun har arbejdet med personlig pleje i mange år og har derfor stor erfaring indenfor hudpleje og kosmetik. Har du spørgsmål eller behov for hjælp til at finde dit rigtige produkt, så kan du kontakte hende både på telefon og mail! Du kan møde alle eksperterne her. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.