Øjenbryn serum

Drømmer du om naturligt kraftige og fyldige øjenbryn, der kan gøre din makeup-rutine kortere om morgenen? Så kan et serum til øjenbrynene være løsningen til dig! Kast blikket over vores forskellige øjenbryn serum og find det serum, der bedst opfylder dine behov. 

Hvor hurtigt vokser øjenbryn? | Hvordan virker et øjenbryn serum? | Hvilket øjenbryn serum skal jeg vælge? | Tips til at få flotte øjenbryn 

16 Produkt(er)

Få fyldige øjenbryn hurtigt

Vores øjenbryn vokser gennem hele livet i en naturligt vækstscyklus - på samme måde som vores hår på hovedet. Hvis du har været lidt for flittig med din pincet under plukningen eller gerne vil booste din hårvækst, kan en øjenbryn serum sætte skub i processen og give dig naturligt større øjenbryn.  

Hvis du er vant til at fylde dine øjenbryn ud med en øjenbrynblyant, øjenbrynspudder, øjenbrynsgel eller andre typer af makeup til øjenbryn, bliver dine øjenbryn slidte af både påføringen af makeup og din renserutine om aftenen. Dette slid kan du efterfølgende forsøge at kompensere for ved at pleje dine bryn med et serum, så dine øjenbryn får de bedste betingelser for vækst.  


Hvordan virker et øjenbryn serum?

Øjenbryn har brug for vigtige næringsstoffer for at kunne vokse optimalt, og ét af de vitaminer, der har særlig stor betydning for håret, er biotin, som også kendes som vitamin b7. Biotin bidrager til vedligeholdelsen af normalt hår, og faktisk udskiftes hårene i øjenbrynene så ofte som hver 5. måned, og der er derfor god grund til at give dine øjenbryn de bedste muligheder for at vokse sig fyldige og tætte.  

Med et øjenbrynsserum plejer du dine øjenbryn og påfører dem rigeligt med vitaminer, mineraler og naturlige ingredienser, så deres styrke og smidighed øges.  


Nødhjælp til flækkede eller plukkede øjenbryn

Et øjenbrynsserum kan være din mulighed for at få de store og fyldige øjenbryn, du altid har drømt om, men det kan også være et boost til dine bryn, hvis du fx har mistet for mange hår ved et uheld eller har plukket dine bryn så meget, at du nu finder dem for tynde. Det kan nemlig være en langsommelig proces at vente på, at dine øjenbryn vokser ud af sig selv, og du kan derfor gøre din tålmodighed en tjeneste og sætte skub i hårenes vækst. 


Sådan påfører du øjenbrynserum

Hvis du har valgt et øjenbryn serum, der kun skal påføres en enkelt gang om dagen, er det en god idé at gøre det om aftenen, så dine øjenbryn får ro og tid til at udnytte effekten af serummet. Inden du påfører dit serum, bør du rense dit ansigt og dine bryn for rester af makeup, skidt og snavs fra dagen, så serummet kan virke optimalt og direkte på hårene og deres rødder. Du bør dog altid læse vejledningen på dit specifikke produkt, så du er sikker på at følge anvisningerne bedst muligt. På den måde kan du opnå det bedste resultat og de flotteste øjenbryn. 

Et serum til øjenbrynene har en smart indpakning, der minder lidt om en mascara eller lipgloss, og selve applikatoren til at påføre serummet kan enten have form som en tynd pensel, en lille og præcis skum- eller svampetip eller en fin børste ala en børste til mascara.  

Det bedste resultat opnås, hvis du bruger dit serum til øjenbrynene over en længere periode – som oftest ses resultatet nemlig først efter 1 – 3 måneder. Der er dog lidt forskel på, hvor længe de forskellige serummer skal benyttes, så læs altid instruktionen på dit produkt, så du kan få de bedste resultater. 


Sådan vælger du det rigtige serum til dine øjenbryn

Der er forskel på, hvordan forskellige serummer virker, og hvor tit de skal bruges. For at finde det serum, der bedst opfylder dine behov, bør du altså overveje, om du er på jagt efter et serum, der giver effekt på lang sigt, eller et serum, der giver øjeblikkeligt større øjenbryn. Tænk også over, om du i din plejerutine vil kunne påføre serummet flere gange om dagen, eller om du har brug for en løsning, der er mindre tidskrævende. 

For serummerne fra Xbrow og Dr. Hauschka er det nok at påføre serummet en enkelt gang om dagen – enten morgen eller aften. Serummet fra Dr. Hauschka kan desuden bruges som en primer eller gel til øjenbrynene, og derfor er det oplagt at påføre produktet om morgenen, efter du har renset dit ansigt.  


Serum med hurtig virkning

Hvis du er på jagt efter et serum, der har øjeblikkelig virkning, og som giver fyldige bryn på blot to minutter, er Instant Effects Lash & Brow Volumiser svaret på din søgen. I gennemsnit viser Instant Effects Lash hele 20% fyldigere hårstrå på blot 2 minutter, og hvis du anvender serummet dagligt gennem 14 dage, kan du opnå 40% kraftigere hårstrå og 20% længere hår.  

Den øjeblikkelige effekt kommer af, at oxygen trænger ind i hårstråene, så de svulmer op uden at blive beskadigede. Hvis dine hårstrå og øjenbryn normalt fremstår tynde og skrøbelige, vil det særlige serum få dem til at syne både tykkere og fyldigere på få minutter.  


Hvilket resultat kan du forvente?

Der er forskel på, hvilken hårvækst vi hver især har, og dette gælder også vores øjenbryn. Derudover vil nogle bryn fra naturens side være skabt kraftigere end andre, og derfor kan der også være forskel på, hvilken effekt et øjenbrynsserum har, og hvilken størrelse dine bryn vil have, når du har brugt serummet i et stykke tid. Et serum, der for din ven eller veninde har resulteret i tætte og fyldige bryn, vil ikke nødvendigvis give dig øjenbryn med samme præcis samme udseende, da vi hver især har forskellige anlæg for bryn og vipper. Øjenbrynsserummets effekt kan altså variere fra person til person, og ikke alle serummer kan skabe samme underværker for hver af os. 

Fælles er dog, at et serum i løbet af 1 til 3 måneder alt efter mærke og indhold vil stimulere væksten af dine hår, så dine øjenbryn bliver tættere, kraftigere og mere fyldige i forhold til dit udgangspunkt. Hvis du fx har skaldede pletter i dine øjenbryn, eller de er blevet tynde og ude af form efter en for voldsom plukning, kan du ved hjælp af et serum hurtigere få dine naturlige øjenbryn tilbage – og med mere fylde end før!  

Hvis du ikke hjælper dine øjenbryn lidt på vej, kan det tage alt mellem 1 til 9 måneder for hårene i øjenbrynet af vokse ud igen, hvis de er blevet revet op ved roden. I denne periode bør du helt undlade at plukke eller rette i dine bryn, for når du fjerner de små hår, der måske virker til at være ude af form, kommer du let til at tage et par ekstra hår med, som ellers giver øjenbrynet fylde og tæthed. Ved at bruge et serum vil dine hår hurtigere vokse sig endnu stærkere og kraftigere, og du vil hurtigere opleve, at hårene i det alt for tyndt plukkede bryn er vokset ud igen. Efterfølgende kan du forsigtigt tilpasse dine øjenbryns form med en pincet eller voks, så du får øjenbryn med perfekt form. 


Tips til at få flotte øjenbryn

De perfekte øjenbryn kan virke som et uopnåeligt projekt, men der findes flere gode råd til, hvordan du kan opnå de fyldige og store øjenbryn med flot form, som du drømmer om. 

Vores øjenbryn kan variere meget i naturlig farve, tæthed, størrelse og form, når vi sammenligner os med andre personer, og derfor er det også naturligt, at der er forskel på, hvordan de perfekte øjenbryn ser ud for os hver især. For at få de perfekte øjenbryn, er der overordnet nogle parametre, som du kan tilpasse, så du får det ønskede udseende på dine bryn. 

Farven på dine bryn er vigtig, for den skal gerne harmonere med dit hår og hud og naturligt få dine bryn til at træde frem i ansigtet. Du kan vælge enten at farve dine bryn permanent med øjenbrynfarve, eller du kan udfylde dem med en øjenbrynsblyant eller farvet bryn-pudder. Hvis det er første gang, du selv skal fylde dine øjenbryn ud med farve, kan det være en god idé at starte med en lidt lysere farve, så du undgår at få alt for unaturligt mørke og voldsomme øjenbryn. 

Formen på øjenbrynene kan du tilpasse på flere forskellige måder, og den mest almindelige er at fjerne uønsket hårvækst med en pincet til øjenbryn. På den måde kan du rette øjenbrynenes form, så de får en mere buet form, og du kan plukke de hår væk, som vokser udenfor den ønskede form. En anden mulighed til at tilpasse formen er ved at vokse øjenbryn, hvor du fjerner alle de små hår under, over og mellem brynene i kun få bevægelser. Dette kan være en mulighed, hvis du synes det er smertefuldt at plukke dine øjenbryn, hvor du fjerner kun fjerner et enkelt hår ad gangen. 

Hvis du synes, at dine bryn er for tynde eller små, og du venter på at hårene skal vokse ud, kan du rette formen til med makeup til øjenbryn. For at booste væksten af dine bryn, kan du med fordel vælge et af de mange effektive serummer her på siden, som vil sætte skub i dine hårs vækst. 

Der findes også flere metoder til at få permanente øjenbryn som fx 3d øjenbryn, microblading og tatoverede øjenbryn, men det er dyre og drastiske løsninger, hvorimod du ved hjælp af farve, serum og pincet helt selv kan have kontrol med processen. 

Gå til toppen af siden

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.