Vichy Solcreme til børn 

2 Produkt(er)

Beskyt dit barn under solen med Vichy solcreme til børn

Det er vigtigt at beskytte dit barn mod solens skadelige stråler. Ikke blot fordi, at deres hud er mere sarte på nuværende tidspunkt, men også fordi de skadelige påvirkninger kan følge dem for fremtiden.

Den verdenskendte og anerkendte personlige pleje fra Vichy er blandt andet bestående af en række solcremer, som er specieldesignet til at beskytte og pleje dit barn fra de allerførste solstrejf, de imødegår. Du kan derfor trygt tage hånd om dit barns hud nu og for fremtiden med Vichy Soleil Solcreme.  

Tilpasset dit barn

Børn har en ekstra sart hud, der kræver særligt skånsom og virkningsfuld pleje især mod Uv-stråling. Vichy har derfor udviklet solcreme og solspray, der imødegår alle børns behov for beskyttelse, om end de er aktive, afslappede livsnydere, vandglade eller glade for at fjolle rundt i sandet på stranden.

Både solfaktor og cremernes konsistens samt resistens overfor bestemte faktorer er tilpassede alle børns behov, således de føles behagelige på kroppen og solplejerutinen ikke bliver til en kamp. Blandt andet fedter solplejen ikke, den trænger hurtigt ind i huden og er nem at fordele over hele kroppen.

Solbeskyttelse af højeste kvalitet
Vichy har udviklet deres kvalitetsbetonede solpleje med målet om at give dit barn den bedste beskyttelse mod solen. Solcremerne er derfor til for selv de mest sensitive hudtyper, og er ligeledes beriget med de sjældne mineraler fra det termalske kildevand, som kan bidrage med det ekstra behov for fugt og næring, huden kræver efter soleksponering.   

Du kan finde hele sortimentet af Vichy solcreme her

Køb børnesolcreme fra Vichy hos Med24.dk

Du kan finde den helt rette solpleje til dit barn hos Med24.dk. Vi tilbyder skarpe priser på Vichy solcremer til børn. I vores fulde sortiment finder du blandt andet:

Vichy Ideal Soleil Kids Sollotion, der er tilpasset børn ved hjælp af høj UV-beskyttelse, vand- og svedresistens. Solcremen har en let cremet konsistens, der hurtigt trænger ind i huden og ikke efterlader den klistret. Den kan anvendes både til krop og ansigt og kan med sine blide, men virkningsfulde ingredienser tage hånd om enhver hudtype.

Vichy Ideal Soleil Anti-sand Mist Kids er ligeledes en effektiv solbeskyttelse til børn. Det unikke ved denne solspray er, at den både er resistent overfor vand, sved og sand. Elsker jeres familie at tilbringe tid på stranden, vil børnene undgå at sandet klæber sig til huden og skaber irritation. Den er utrolig nem at påføre, og er desuden beriget med beroligende og plejende kildevand.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.