Vichy Aqualia Thermal


Vichy relancerer nu deres populære Aqualia Thermal hudplejeserie. Serien er nu forbedret med opdaterede formuleringer af Serum samt Light og Rich ansigtscremer, som giver intensiv fugt i op til 48 timer. Som noget helt nyt introduceres også Gel Cream – en ny ansigtscreme i gelékonsistens – som passer perfekt til kombineret hud.

Læs mere om Vichy Aqualia Thermal her.

6 Produkt(er)

Vichy Aqualia Thermal hudpleje – fugtgivende ansigtscreme til enhver hudtype

Hver dag mister vores hud fugt. Vind, UV stråling, forurening og temperaturskift kan få huden til at føles trist og tør. Den nye, relanceret Aqualia Thermal hudplejeserie fra Vichy er specielt udviklet til at hjælpe og beskytte vores hud mod de daglige udfordringer, som hverdagen byder huden. Hudplejeserien giver en effektiv og intensiv fugt til alle hudtyper og får din hud til at stråle dag efter dag.

Cremerne og den nye Gel Cream er nem at påføre og absorberes hurtigt ind i huden. Produkterne er testet under store temperatursvingninger for bedre at kunne modstå dagligdagens udfordringer.

De nye formuleringer i cremerne består nu af 97% ingredienser af naturlig oprindelse. Nøgleingredienserne er Vichy’s mineraliserende termalske kildevand, vegatibilsk sukker og hyaluronsyre, som genetablerer hudens naturlige fugtbalance.

Vichy Aqualia gel cream konsistens Vichy Aqualia ligt konsistens Vichy Aqualia rich konsistens


Boost din hudplejerutine med Vichy Aqualia Thermal

Trin 1: Rens – Pureté Thermale rensepleje
Trin 2: Boost – Minéral 89 daglig booster
Trin 3: Plej – Aqualia Thermal serum + ansigtscreme/natcreme + øjencremeFri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.