Slankekur med Nupo - hurtig og effektiv

Det er faktisk muligt at gå på hurtig slankekur. Den diæt Nupo kalder "den barske" er en såkaldt hurtig og effektiv slankekur, der giver et stort vægttab på kort tid.


Nupo slankekur
En hurtig slankekur kræver viljestyrke
På den Barske slankekur bruger du Nupo slankepulver som eneste føde i perioder på op til 8 uger ad gangen. Denne diæt giver det laveste energiindtag og dermed det hurtigste vægttab – altså en hurtig slankekur! Den Barske kræver, at du kan undvære almindelig mad under diæten. Det stiller særlige krav til viljestyrke og motivation. Til gengæld kan du så få diæten og vægttabet overstået hurtigt.

Er du ikke til en hurtig slankekur anbefaler Nupo en række alternative slankekure, hvor du udskifter et eller flere måltider. Læs om de forskellige slankekure - Tab dig med Nupo slankepulver.

Generelt om Nupo som slankekur


NUPO slankepulver er udviklet på Hvidovre Hospital i 1980’erne af førende fedmeforskere, bl.a. Overlæge Flemming Quaade. Produkterne er siden da blevet videreudviklet og er nu et af de mest veldokumenterede slankeprodukter på markedet til de mest effektive slankekure.

Få et godt Nupo tilbud


Her på Med24.dk kan du altid få et godt Nupo tilbud. Skal du på en længere Nupo kur kan vi klart anbefale Nupo kæmpekøb, hvor du opnår den største besparelse. Nupo kæmpekøb fås i varianterne - kakao, jordbær og cafe latte. Prøv også de nyere varianter med smag af Mango Vanilje og Spicy Thai Chicken. Sidstnævnte er den mest populære suppe i sortimentet.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.