JobOut Massage Ball - 7 cm

1
1
1
1
Se alle produkter fra JobOut
Varenummer: 37773

JobOut Massagebold mindsker muskelspændinger og øger blodcirkulationen - 7 cm.

JobOut Massagebold er et lille og effektivt redskab til at bekæmpe muskelspændinger og muskelknuder i for eksempel hånd-, nakke- og rygmuskler. Den er let at bruge, og er nem at have med sig på farten eller fx på kontoret.

Med massagebolden lindres stress og spændinger i hånd-, nakke- og rygmuskler samtidig med at blodcirkulationen øges. Den er ideel at anvende hvis du ønsker at forebygge musearm, som bliver mere og mere almindeligt og som opstår i forbindelse med at arbejde ved en computer.

Massagebolden giver med sine pigge en dejlig massage, som samtidig løsner muskelspændinger og øger blodcirkulationen uanset hvor på kroppen, du anvender den. Du kan bruge gulvet, væggen eller anden hård overflade til at stabilisere bolden, og så massere direkte på det sted, hvor det gør ondt.
Nemt, enkelt og effektivt.

Hent evt. JobOut-appen og se instruktioner og få tips til øvelser med mere.

Materiale: PVC.

Diameter: 7 cm

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.