Stor Træningsbold - ABS Stor Træningsbold - Power Tilbehør til træningsbolde Redondo bold Massagebolde

Bolde til træning

Træningsbolde - effektiv træning hjemme
34 Produkt(er)

Effektiv træning i hjemmet med bolde

Træningsbolde er blevet meget populære til både træning i hjemmet og i fitnesscentre - og med god grund. Træningsbolde giver en skånsom, men samtidig meget effektiv træning. Med en træningsbold aktiveres både kroppens ydre og indre muskler og du sikrer derved, at din træning giver dig både bedre styrke og stabilitet.

Få styrket de indre muskler og din holdning med øvelser og fitnessbold
Nogle gange kan skal der få remedier til at skabe store resultater. Sådan tilfældet med Rebondoboldene og massageboldene. Teknisk set er der jo bare tale om to typer runde bolde, men de kan være ekstremt effektive ift. til din krop, form og træning.

Boldene er især effektive for dig som:

 • vil have en stærkere og mere funktionel krop
 • løber meget, men falder sammen i overkroppen, når du bliver træt
 • har dårligt blodomløb
 • vil undgå skader
 • savner variation eller en ny form for styrketræning
 • skal genoptrænes efter eks. en ryg-,lyske-,nakke- eller skulderskade
 • vil blive stærkere uden at blive større
 • har myoser og muskelspændinger
 • sidder meget på dit arbejde, og derved mister meget af kroppens holdemuskulatur

Redondobolden

Med en Redondobold vil du kunne lave øvelser, der, afhængigt af træningsbold-størrelse, vil være mere udfordrende, dynamiske og levende. Den lille og bevægelige bold tvinger kroppen til at gå ind og aktivere nogle af de små muskler i ryg og mave, som du ikke får aktiveret til dagligt – heller ikke med fitnesscenterets mange tusinde kroner dyre maskiner.

Altså en fitnessbold, der øger kropsbevidstheden og guider til bedre kernemuskulatur (også kaldet holdemuskulaturen). Med regelmæssige øvelser vil du opleve, at du får en mere rank holdning, fordi du bliver stærkere i de små muskler omkring nedre ryg og mave. Den ranke holdning har også den positive ”bivirkning”, at den automatisk giver dig en fladere mave.

Skal du opbygge en stærkere muskulatur eller i gang med et genoptræningsforløb, vil en Redondobold med de rette og regelmæssige øvelser få stor effekt. Flere og flere fitnessinstruktører og fysioterapeuter bruger derfor også bolden som del af deres træning. Og så er den nem at have med på farten. Med boldpumperne kan du let puste bolden op og tage luften ud igen, hvis I skal på ferie. Ligesom du også kan justere hårdheden (jo hårdere, desto mere udfordrende).

Find den rigtige træningsbold-størrelse:

 • Er du 145 cm høj eller mindre, bør du vælge 45 cm
 • Er du mellem 145-165 cm høj, bør du vælge 55 cm
 • Er du mellem 165-185 cm høj, bør du vælge 65 cm
 • Er du mellem 185-195 cm høj, bør du vælge 75 cm
 • Er du højere end 195 cm høj, bør du vælge 85 cm

Massagebold

Massagebolden blev efter sigende opfundet af en dansk gymnastiklærer i slut-tresserne til en julefrokost. Men selvom den måske blot har været ment som en sjov ide en aften, så har den nubrede bold vist sig at have både stor effekt og popularitet. Når du triller bolden, styrkes og masseres musklerne, mens blodomløbet stimuleres. Du får altså på én gang motion og masseret musklerne, så affaldsstoffer, myoser og muskelspændinger bliver renset ud. Bruger du massagebolden regelmæssigt, vil du opleve, at din krop bliver fastere, og at især appelsinhuden svinder ind. Skal du ud og løbe, er bolden god til at få gang i blodomløbet inden, så du på den måde også undgår skader.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.