TOGU Dynair Siddekile Sort - 35 x 34 cm

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Togu
Varenummer: 12724

TOGU Dynair Siddekile - sort - 35x34cm

TOGU Dynair siddekile er den populære siddekile fyldt med luft. Den svarer til en skrå siddepude, men er bare meget bedre for kroppen! Den er flad på den ene side og har knopper på den anden side.

TOGU Dynair siddekilen med ergonomisk korrekt udformet siddekile der giver den "levende" effekt, som du kender fra bl.a. den store træningsbold. TOGU Dynair siddekile er praktisk og enkelt at TOGU Dynair siddekilen anbringes på din nuværende stol, hvorved den straks stimulerer til korrekte siddestilling og skaber hele tiden aktivitet omkring muskler ved rygsøjlens.

TOGU Dynair siddekiler - er den populære siddekile der er fyldt med luft. TOGU Dynair siddekile er det det ergonomiske valg til arbejdspladsen eller dig der arbejde hjemmefra og ønsker at opgradere din stol. TOGU Dynair siddekile er lavet af phthalate fri Ruton gummi med luftfyldt rum indeni. Begge sidder kan benyttes til at sidde på. Den ene side har små massageknopper, og den anden er plan. Den kan vaskes og er dermed yderst hygiejnisk.

OBS! Til alle Dynair siddekiler medfølger der en lille pumpe som du kan bruge til let at justere mængden af luft i puden.


Indhold:
1 stk.


Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Togu
Varenummer: 12724

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.