TOGU Dynair Siddekile - sort - 35x34cm

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Togu
Varenummer: 12724
TOGU Dynair siddekile er den populære siddekile fyldt med luft. Den svarer til en skrå siddepude, men er bare meget bedre for kroppen! Den er flad på den ene side og har knopper på den anden side.

TOGU Dynair siddekilen med ergonomisk korrekt udformet siddekile der giver den "levende" effekt, som du kender fra bl.a. den store træningsbold. TOGU Dynair siddekile er praktisk og enkelt at  TOGU Dynair siddekilen anbringes på din nuværende stol, hvorved den straks stimulerer til korrekte siddestilling og skaber hele tiden aktivitet omkring muskler ved rygsøjlens.

TOGU Dynair siddekiler - er den populære siddekile der er fyldt med luft. TOGU Dynair siddekile er det det ergonomiske valg til arbejdspladsen eller dig der arbejde hjemmefra og ønsker at opgradere din stol. TOGU Dynair siddekile er lavet af phthalate fri Ruton gummi med luftfyldt rum indeni. Begge sidder kan benyttes til at sidde på. Den ene side har små massageknopper, og den anden er plan. Den kan vaskes og er dermed yderst hygiejnisk.

OBS! Til alle Dynair siddekiler medfølger der en lille pumpe som du kan bruge til let at justere mængden af luft i puden.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.