TOGU Dynair Senso siddepude - sort - 36cm

TOGU Dynair Senso siddepude - sort - 36cm
Se alle produkter fra Togu
Varenummer: 12720
36 cm sort siddepude fra TOGU med med knopper på den ene side. Du har således både mulighed for at anvende puden med/uden knopper.

TOGU Dynair siddepude er lavet af phthalatfri Ruton gummi med luftfyldt rum indeni. Begge sidder kan benyttes til at sidde på. Den ene side har små massageknopper, og den anden er plan. Den kan vaskes og er dermed yderst hygiejnisk.

TOGU Dynair er praktisk og gør det let anbringe på din nuværende stol, hvorved den straks stimulerer til korrekte siddestilling og skaber hele tiden aktivitet omkring muskler ved rygsøjlens.

TOGU Dynair siddepude er det det ergonomiske valg til arbejdspladsen eller dig der arbejde hjemmefra og ønsker at opgraderer din stol. Siddepuden har en ergonomisk korrekt udformet siddekile der giver den "levende" effekt, som du kender fra bl.a. store træningsbolde.

OBS! leveres uden pumpe. Du kan bestille den her!


Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?