TOGU Dynair Senso Siddepude Sort - 33 cm

1
1
1
Se alle produkter fra Togu
Varenummer: 12719

TOGU Dynair Senso siddepude - sort - 33cm

33 cm sort siddepude fra TOGU med med knopper på den ene side. Du har således både mulighed for at anvende puden med/uden knopper.

Siddepuden på 33 cm er både velegnet til børn og voksne.

TOGU Dynair siddepude er lavet af phthalatfri Ruton gummi med luftfyldt rum indeni. Begge sidder kan benyttes til at sidde på. Den ene side har små massageknopper, og den anden er plan. Den kan vaskes og er dermed yderst hygiejnisk.

TOGU Dynair er praktisk og gør det let anbringe på din nuværende stol, hvorved den straks stimulerer til korrekte siddestilling og skaber hele tiden aktivitet omkring muskler ved rygsøjlens.

TOGU Dynair siddepude er det det ergonomiske valg til arbejdspladsen eller dig der arbejde hjemmefra og ønsker at opgraderer din stol. Siddepuden har en ergonomisk korrekt udformet siddekile der giver den "levende" effekt, som du kender fra bl.a. store træningsbolde.

OBS! leveres uden pumpe. Du kan bestille den her!


Indhold:
1 stk.


Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Togu
Varenummer: 12719

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.