Øvrig Træningsudstyr

Hos Med24 tilbyder vi diverse træningsudstyr, som du med fordel kan anvende i hjemmet til en effektiv træning. Vores træningsudstyr henvender sig til både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Med træningsudstyr så som sjippetov, mavehjul/ab-roller, håndvægte og stepbænk kan du uden problemer skabe en varieret træning i hjemmet. Læs mere her!

26 Produkt(er)

Der findes et hav af forskelligt træning udstyr, der kan medvirke til at træne din muskler og kondition. Derudover findes der også udstyr, der kan hjælpe mod ømme muskler i forbindelse med træning. Hos Med24 tilbyder vi foam-rollers fra de populære brands Hyperice og Togu, som kan give en dybdegående muskelmassage. Foam-roller kan uden problemer anvendes i hjemmet, da den ikke kræver andet udstyr. Produktet løsner muskler og led effektivt.

Til træning af muskler og kondition finder du de populære træningsredskaber som sjippetov og stepbænke. Dette udstyr kan hjælpe dig med at opnå en højere forbrænding og forbedre din kondition. Vil du blive klogere på, hvordan du træner din kondition? Læs vores artikel om kredsløbstræning, hvor vi giver inspiration til din træning!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.