Energidrik - Sportsdrik - Kulhydratpulver

Kulhydrat er en vigtig kilde til energi. Sportsdrik og energidrik indeholder kulhydrat og ofte vil disse produkter samtidig indeholde salte (elektrolytter), som du taber, når du sveder. Sportsdrik har endvidere den væsentlige egenskab at den tilfører kroppen vand, så du kan undgå væsketab under træning. Læs mere om kulhydrater og energidrik.

Mere om kulhydrat

Ligesom protein er vigtig, spiller kostens indhold af kulhydrat også en betydelig rolle, når kroppen skal opbygge muskelvæv. Kulhydrater fungerer som en god energikilde i forbindelse med træning, så der kan trænes hårdt og effektivt. Hvis musklernes glykogendepoter er tømte, når træningen påbegyndes, ses en øget nedbrydning af muskelprotein for at skaffe energi til kroppen. Derfor er det vigtigt at have fyldt glykogendepoterne op 1-2 timer inden træningen. Derudover er det samtidig en god idé at indtage kulhydrat under træningen, da dette reducerer nedbrydningen af muskelprotein, som træning ellers medfører.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?