Koffein

Koffein er et naturligt stof, der findes flere steder i vores hverdag. Stoffet findes naturligt i blandt andet kaffe, te, cola mm. Der findes dog flere måder at indtage koffeinen på, som kan være mere belejligt. Med24.dk tilbyder forskellige produkter indeholdende koffein, for eksempel pille form, brusetabletter, gel drik og pulver.  Alt efter hvilken måde koffeinen indtages på, påvirker hvor hurtigt den optages i kroppen. Derudover er der stor forskel i størrelsen af doserne af koffein i de forskellige produkter, som varierer alt efter type produkt. 

Koffein virkning

Den primære virkning ved at indtage koffein er den opkvikkende effekt, som koffeinen har på centralnervesystemet, hvorfor stoffet kan være anvendeligt i mange situationer. Dette kunne for eksempel være i forbindelse med konkurrencer, træning, studie, hårdt arbejdspres mv. Koffeinen har også andre virkninger på kroppen, som at øge pulsen og forbrændingen. Dette gør også, at koffeinen kan være ideel for folk der ønsker at tabe sig. Verdenssundhedsorganisationen anser desuden ikke koffein for at være vanedannende, hvorfor der ved kontrolleret brug ikke er grund til bekymring. Kort sagt kan koffein være en god hjælper i mange situationer.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.