BCAA

Aminosyrer er byggestenene i proteiner, og de er essentielle for, at kroppen kan opretholde sit energiniveau og normale funktion. Der findes 20 aminosyrer, hvoraf 8 er essentielle aminosyrer. Den primære grund til at tage tilskud af aminosyre er de essentielle aminosyrer, som kroppen ikke selv kan danne, og som derfor skal indtages igennem kosten eller via kosttilskud. BCAA er et tilskud med 3 essentielle aminosyrer. Se hele vores udvalg af aminosyrer her!

Man skal dog huske, at kosttilskud ikke bør træde til i stedet for varieret kost, men det er ikke altid lige belejligt at spise varieret. Det kan være svært at vurdere, om kroppens daglige behov er opfyldt. Kosttilskud som aminosyrer kan også anvendes i forbindelse med træning, hvor aminosyrerne vil bidrage positivt, da kroppens behov for aminosyrer stiger i forbindelse med regelmæssig træning og motion. Hvis ikke kroppen får bibragt aminosyrer nok under eller efter en træning, begynder kroppen at tære muskler og andet væv. Den klassiske kombination til træning er BCAA, bestående af 3 essentielle aminosyrer, der sørger for at din krop får de optimale byggesten til træning og restitution af muskler og væv. 
Du kan også vælge at supplere din kost med et tilskud af protein i form af proteinpulver. Proteinpulver har et mere bredt indhold af proteiner og aminosyrer, hvorimod BCAA fokuserer på de 3 essentielle aminosyrer, som er de aller vigtigste i forbindelse med musklernes genopbygning efter en træning.
Køb dine Aminosyrer hos Med24.dk.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice